eSport i Danmark: Real Zone Gaming

I dag lancere vi vores interviewserie med en række ledende personer i de forskellige eSportsklubber. Formålet med denne interviewserie er at give et bedre kendskab til de forskellige klubber i Danmark. Vi har valgt at starte med at tage et kig på organisationen Real Zone Gaming, som til dagligt ledes af ejeren Nicolai Jensen, som også er pengemanden bag klubben.

Til dagligt har RZG spillere i både League of Legends, Dota2 og Hearthstone.

Vi gør opmærksom på at ejeren er ordblind. Tag derfor forbehold for evt. stavefejl og mangler.

Interview med Nicolai Jensen

Dengang i startede klubben, havde i noget formål? Ville i udbrede sporten ved aktiviteter eller kun deltage i sportslige aktiviteter?

“Da vi startede real zone gaming startede vi ud med at være et css team med et formål at blive top 5 team’s i danmark men efter som vi blev større blev vi til en Esport-Organisation og hvorefter vores formål er at blive en af de mest stabile Esport-organisationer, som har Headquarters i Danmark, og at vi vil udbrede esport i danmark

Ja vi er ude efter at udbrede Esport ved aktiviteter som youtube, livestreame, og hvad ellers der er muligheder i og self vil vi også deltager i turnerninger og lan”

Betegner i jer selv som en breddeklub der tager hånd om alle, eller går i kun efter eliten?

“På en måde, og ikke da vi kun har et team i være spil som csgo, dota2, lol osv, men på den anden side tager vi også i mode andre spil som ikke er lige så store som csgo og lol, som fx. smite, world of tank, så længe der er muligheder for at kunne deltag lidt competitive i det så tager vi gerne i mode det

Men hvis det er mulighed for at få elite spiller går vi efter dem hvis vi har omkostningerne til det”

Hvilke ambitioner har i med RZG og hvordan er visionen i klubben? Hvor ser du RZG om tre år i dansk eSport?

“Vores ambitioner er at komme op og ligge med de store Esport-Organisation i danmark og rasten af verden vores visionen er at motivere flere unge til leve lidt mere sundt selv om man gamer

Hvor vi ser real zone gaming om 3 år er ikke til og svar på men vi er stadigvæk her om 3 år og større ja men hvis jeg skal sige hvor vi er om 3 år så er vi nok lige så stor som CPH Woles er lige nu vil jeg skyde på”

Alright. I er ikke en del af paraplyorganisationen eSportDanmark – Hvordan kan det være?

“Fordi det er meget uklart hvad man for ud af og være en del af det, ud over fællesskabet der og man hører ikke så meget til dem, i de grupper der er i gaming.”

Så det er mest pga. mangel på information? Hvad synes du ESD burde gøre bedre for at informere de forskellige organisationer om deres tilstedeværelse?

“Ja det er pga af mangelene information fra Esport-Danmark som hvad laver de og hvad gør de for klubbene og hvad de kan tilbyde en klub, Esport-Organisation at blive en del af esport danmark.

Jeg synes de skal fx have noget text på deres hjemmeside om dem selv og nogen mål de har med ESD og hvorfor klubberne skulle hoppe ind og blive en del af ESD hvad klubber for ud af og join ESD og have en side ind på deres hjemmeside hvor der er en list over de klubber der er med i ESD

Bare generelt gør sig mere set til lan og online på nette fx have et team af caster som caster de forskelle turneringer i Danmark i csgo, lol osv hvad der nu er og vise at de vil gør esport beder her i bette Danmark, men der er jo så meget de kan gør for at gør esport beder i Danmark de skal bare kontakt Esport-Organisation, klubber som ikke er en del af ESD fordi der er en del klubber som gerne vil være med til og gør esport større i Danmark men det er den mangel på information der nok gør at folk ikke hopper ind i ESD”

Hvis du stod og skulle viderebygge RZG nu, hvad ville du så mangle af materialer til det? Er det frivillig arbejdskraft, penge eller hvordan?

“Penge vil altid være en mangle men jeg vil nok sige det er frivillig arbejdskraft der gør man rigtig kan bygge videre på RZG”

Hvis man gerne vil være frivillig hos jer, hvordan skal man så kontakte jer? Er der nogle positioner i særligt søger folk til?

“Jamen folk kan kontakt os på facebook ved og skrive ind os eller på vores mail contact@realzonegaming.com ja det er der manager, nyhed editor og vi er altid åben for folk der har lyst til og blive en del af det til at kom med hvad de kan og så vil vi altid se om vi kan find en plads til dem”

Vi takker for interviewet for denne gang. Følg med for at se hvem vi hiver ind næste gang!