World of Warcraft Level Boost koster 325 Kroner

Hvis du er World of Warcraft spiller, så kender du det uendelige Questing & Grinding som er nødvendigt før du er level 90. De mange timer som man har brugt en sen aften, på at få lavet en masse Quest, Dungeons & Farming, bare lige for at få det sidste level. Jeg tør hvert fald ikke tælle mine /Played timer sammen.

Jeg lavede en artikel for et lille stykke tid siden, omkring emnet Warlords of Draenor – Betal for boost til level 90, hvor jeg stærkt talte i mod en funktion, som vil gøre det muligt at kunne købe sig til at få en level 90 i World of Warcraft. Nu ser det desværre ud til at jeg tog fejl.

Blizzard har bekræftet en ny service, som der udkommer når Warlords of Draenor udkommer.

Når Warlords udkommer, kommer du til at kunne købe en “Level Boost” i World of Warcraft In-Game Butik for 325 Kroner ($60). 

Den første plan fra Blizzard var at du fik en gratis “Level Boost” i det man købte Warlords of Draenor, men nu har Blizzard altså ændret det, så du i stedet for kan tilkøbe det som en ekstra service.
Ion Hazikostas, Lead Encounter Designer Hos Blizzard forklare:

”We realised as soon as we came out with Warlords of Draenor boost to 90, we knew that there was going to be demand for more than 1. It’s tremendously awkward to tell someone that you should buy two copies of the expansion just to get a second 90. That’s odd. So we knew at that point we were going to have to offer it as a separate service.”

Så de utallige timer vi alle har brugt på at level op til level 90, kommer nu til at kunne klares for 325 kr. Det motivere desværre ikke rigtig til at gå ind og level sine karakterer op i level 90 før udvidelsen.

Læs mere om PvP muligheder i Warlords of Draenor