Rockstar’s Stimulus Package på 500.000 GTA $

Så er der godt nyt til GTA V spillerne! Rockstar har nemlig valgt at give alle som har spillet GTA V online lidt kompensation for alle de fejl som der har været ved online delen.

Alle der har benyttet sig af online delen i GTA V vil helt sikkert kunne nikke genkende til scenarier som uendelig loading tid, tab spil progress og pludselig lukningen af serveren. Rockstar har derfor valgt at give en lille stimulus package som en undskyld til deres spillere. Kompensationen vil blive givet over to gange og vil bestå af 250.000 GTA$, altså kan i se frem til at få 500.000 GTA$ ind på jeres virtuelle konto. Rockstar håber at dette vil kunne godtgøre for de tab spillerne må have haft på grund af de fejl som har fuldt med åbningen af Grand Theft Auto V online. Herudover håber Rockstar at dette vil kunne give deres spillere mulighed for at få en frisk start i Los Santos.
Der er indtil videre ikke fastsat en dato for hvornår du kan forvente at se pengene på din konto, men det skulle meget gerne komme samtidig med nogle af de nyeste opdateringer der bliver sendt ud.
De 250.000 vil automatisk blive overført til din online konto, så du skal ikke tænke på at gå ind og aktive en kode på Rockstar’s hjemmeside, men du har selvfølgelig mulighed for at tjekke Rockstar’s egen Newswire for at holde dig opdateret.

Der har også været lidt rygter om at det vil blive muligt at få de penge tilbage som du muligvis har mistet i sammenhæng med køb af biler eller udstyr og server crashes.

For at at du har krav på den omtalte stimulus package på 500.000 GTA $ skal du bare have spillet GTA V og benyttet dig af online delen i løbet af oktober. Og selvfølgelig have en lovlig udgave af spillet!

Hold jer opdateret på siden for flere Nyheder.!