GTA 5 til Pc

Det længe ventede GTA 5 som udkom tidligere I år lader vente på sig I forhold til at udkomme til Pc. Selvom der endnu ikke har været nogle officielle udtalelser fra RockStar, tyder alt på at vi kan få GTA 5 til Pc i løbet af sommeren 2014. Hos forskellige danske forhandlere er realese dato sat til slut maj måned, men vi mener ikke i skal regne med at se GTA 5 til Pc før Juli.

Se priser på GTA 5 (pc) her.

[afp id=”235″]
En underskrift indsamling har tidligere været at finde på diverse GTA forums som fik samlet 600.000 underskrifter ind, i løbet af meget få dage. Så det er ikke fordi RockStar er i tvivl om at deres fans vil have GTA 5 til pc så hurtigt som muligt. Men udover at at både Playstation og Xbox kommer først i køen, så tager begge konsoler lige en ekstra tur når både Sony og Microsoft kommer på markedet med den nye konsol.
Hvilket selvfølgelig også er en ting at se frem til! For med GTA 5 til de nye konsoler kan du godt regne med at få et par ekstra timer til at gå. Selvom det er de samme missioner vil den grafiske del af spillet få et ordenligt løft, og grafikken i sig selv skulle give en helt nu spille oplevelse.

Der er forhåbentlig en (kæmpe) fordel ved at have den ekstra vente tid. Når RockStar kommer med GTA 5 til Pc så er der blevet rettet op på de fejl som alle konsol spillere har haft oplevet når de benyttet sig af multiplayer delen. Selvom RockStar var rundhåndede og gav kompensation til konsol spillerne for den sløve start, vil det klart være at foretrække at få et spil hvor alt fungere som det skal.
Læs her om RockStars Stimilus Package.

 

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!