Det første gymnasium i landet har nu fået computerspil ind som en del af deres undervisning, og det er hele tolv timer om ugen.

Gymnasiet som har åbnet for computerspil som en del af deres undervising til de studerende på Game College Grenaa. Spil gymnasiet Game College Grenaa har længe uddannet unge indenfor IT verdenen. Deres linjer uddanner specielt de studerende til job som Production Manegement, Games Designer, Art/Animation, Programming og Audio.
Søren Hoffmann Hansen er innovationschef fra Viden Djurs og han mener at dette tiltag vil give deres studerende mulighed for at dyrke e-sport samtidig med, at de går i gymnasiet.

Interessen for e-Sport er i de sidste år vokset voldsomt, og derfor vil Game College Grenaa vil forsøge sig med det nye fokus på e-Sports udøverer. På længere sigt håber gymnasiet nemlig på at kunne undervise og uddanne e-Sportsudøvere.
De første game-elever begynder allerede til august i år. Og gymnasiet mener at eleverne kan få gavn af de krav man skal kunne leve op til når man spiller computer på højere plan, ligesom med andre sportsgrene. Søren Hoffmann Hansen fortæller at man som e-sportsudøver skal være tydelig i sin kommunikation og være i stand til at træffe en hurtig beslutning og den rigtige beslutning. Det er kompetencer som vil være brugbare senere for de kommende studerende.

Uddannelsen byder også på fag som Afsætningsøkonomi og International Økonomi. Du kan læse mere om uddannelsen på hjemmesiden for Game College.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.