LCS NA: Dag 1 er overstået

Så er den første dag i uge 10 LCS:NA overstået.

Som vi nævte tidligere i dag tog Dignitas imod Evil Geniuses, en kamp der havde stor betydning for EG. Sidstnævnte hold endte med at tabe kampen, og de kan derfor se frem til at træne til deres nedrykningskampe. Den britiske spiller Stephen ‘Snoopeh’ Ellis mente ellers selv at kampen skulle have været vundet og har skrevet følgende på sin twitterprofil:

Shoulda won, we had the advantage mid game but threw it at wraiths. 5-0 kills and Baron for them.. Swung the momentum. #LCS

I den næste kamp kunne LCS tilbyde os en topkamp i form af Counter Logic Gaming mod Team SoloMid. CLG og TSM havde en tæt kamp det meste af tiden, indtil kaptajnen Peter ‘Doublelift’ Peng viste hvad der skulle til for at hive en sejr i hus. Vi har fundet et klip frem som vi synes at i skal se for at demonstrere hvad CLG blandt andet bød på i aften.

Klik her for at komme til videoen.

Den næste kamp var de to bundhold Team Coast og XDG Gaming som skulle op imod hinanden. Coast endte med at ødelægge XDG, hvor især Danny ‘Shiphtur’ Le steppede op for sit hold og endte med en score på 9-2-7.

I den sidste kamp tog Team Curse imod topholdet Cloud9, som overraskende valgte Soraka. Med en head-to-head to 2-0 stod C9 til at skulle holde nullet, hvilket de også kom til uden problemer, og øger derfor deres Head-To-Head til 3-0.

Resultater
Dignitas10 EG
CLG 10 TSM
Team Coast 10 XDG
Crs01 C9

 

I morgen venter der atter 4 kampe. En nyhed på dette følger, men vi vil alligevel give jer et lille sneakypeak til de nysgerrig der ikke vil til at finde de nye links frem!

CLG00 XDG
Crs00 TSM
C900 Dignitas
EG00 Team Coast

 

Links:

http://lol.gamepedia.com/Riot_League_Championship_Series/North_America/2014_Season/Spring_Round_Robin