En frivillig støtteturnering er blevet til at hjælpe de oversvømmede områder i Serbien. Turneringen kommer til at indeholde en række professionelle spillere. Målet med turneringen er at indsamle penge. Det er to stjerne som kommer til at stå for den.

I øjeblikket har naturkatastrofen været skyld i 44 dødsfald og en masse materielle skader på huse mm. Det er spilleren Faruk ‘pita’ Pita som har været en af hovedarrangørene bag turneringen. Den anden er fanfavoritten Abdisamad ‘SpawN’ Mohamed, som er kendt fra CS 1.6.

Udover pita kan navne som GeT_RiGhT og f0rest også nævnes. En liste over kendte deltagere kan ses nederst i nyheden. Det forventes dog at listen over spillere der gerne vil hjælpe til udvider sig i takt med at vi nærmer os turneringen.

Tidspunktet på turneringen er endnu ikke fastsat på grund af spillernes skemaer. Det vil blive oplyst senere i denne uge, hvor vi vil følge med en nyhed.

Til sidst rygtes det at en virksomhed vil hjælpe til med blandt andet præmier til dem der kommer til at donere penge.

 f0rest GeT_RiGhT TaZ friberg
 pita LEGIJA Xizt ScreaM
 NBK markeloff twist Delpan
 JW eksem SpawN Neo
 byali Fifflaren 

Links:

http://www.hltv.org/news/12464-pro-players-in-charity-tournament

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.