Genja trækker sig tilbage

Gambit sender 4 reserver på banen

Gambit Gaming vil i den kommende weekend spille med fire reserver når EU LCS i London bliver fløjtet i gang.

Grunden til dette er at Gambit Gamings spillere ikke vil være i stand til at åbne VISA, eftersom at tiden for at få svar på VISA er omkring de seks uger, mens Gambit har haft mindre end dette til at søge.

Gambit Gaming har lanceret en nyhed der kritisere RIOTs roadtrip til London. Heri bliver det blandt andet beskrevet at de har mulighed for at søge en nødsituations-VISA, hvilket de ville misse to uger af LCS, noget som ikke faldt i deres interesse.

Organisationen har prøvet at få rykket kampene til et senere tidspunkt. RIOT har dog ikke valgt at gå med til dette. Selv har de udtalt følgende i nyheden:

We have approached Riot Games’ representatives with an inquiry to reschedule our games on a basis that we cannot travel to London due to their own lack of foresight, but our inquiry was declined. Should we skip LCS London Roadtrip, our team not only receives two default losses, but is also subject to severe penalties.

Niq er den eneste originale spiller fra holdet, da han er borger i EU-fællesskabet. Han vil derfor deltage hvor han vil lede 4 andre spillere til kamp.

De andre fire spillere er forholdsvis ukendte men tæller blandt andet Fury III, Hiiva og Loulex. De er alle blevet tilføjet til Fantasy LCS.

Mange har bebrejdet RIOT for at holde Gambit nede da det oftest er det hold der er udsat for problemer på grund af valg som RIOT har taget.

Gambit Gaming skal lørdag spille mod Fnatic og søndag mod ROCCAT.

Ingen af spillerne har givet et offentligt statement endnu. Kommer der et vil vi følge op på det her i nyheden. De udtaler følgende til deres fans:

As for our fans, who counted on meeting us in London, we can only express our condolences.