Gambit Gaming er på nuværende tidspunkt ikke tilladt til at komme til deres træningslejr i Ukranie. Som mange nok har hørt er der en del aktiviteter i gang i Ukranie – Noget vi ikke vil komme ind på politisk.

Det har dog stadig en indflydelse, da Gambit Gaming nu ikke har optimale træningsforhold til den kommende sæson af EU LCS. Dette kan have katastrofale konsekvenser for det efterhånden robuste hold, der må tage til takke med de træningsmetoder de har brugt i et års tid.

Gambit Gaming kom sidst på en 3/4. plads ved sidste sæson af EU LCS for ikke mere end en uge siden. Du kan læse mere om Gambit her.

En af holdets spillere, Diamondprox har udtalt følgende om det:

just to clear things out: we are not allowed to go there YET. things might change when we will get closer to the summer split. elections of the new President will happen there, and some stuff 🙂

En optimistisk spiller der håber det bedste sammen med resten af sit hold. Eskalere problematikken nede ved Ukraine og Rusland kan det have yderigere konsekvenser for de unge spillere.

Gambit Gaming består af følgende spillere:

DarienEvgeny MazaevTop
DiamondproxDanil ReshetnikovJungle
Alex IchAleksei IchetovkinMid
GenjaEvgeny AndryushinAD
EdwardEdward AbgaryanSupport
breakthedeskArthur CechladzeSub
DarkerAndrey PlechistovSub

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

One Response

  1. Ole Jensen

    Hvor er det vildt, hvor meget sådan en lorte krise påvirker hele samfundet.. Selv Gamere bliver påvirket!
    – Ironi kan forekomme :p

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.