tencent

Forbyder Tencent LPL-hold at deltage til ShenZhen?

Rygter flyder på nettet om at Tencent, dem der står for at spillet League of Legends kører i Kina og administrere den bedste kinesiske turnering LPL, angiveligt skulle have forbudt LPL-holdene at deltage til et LAN i Ki ShenZhen.

Ongamers.com skriver at manglen på information til IEM ShenZhens LoL turnering kunne blive begrundet med en konflikt mellem Tencent og LPL. Det er en journalist der til dagligt dækker LPL som har bragt dette emne på banen. Selv har han udtalt: (Oversat fra kinesisk til engelsk)

IEM Shenzhen, only one showmatch between WE and OMG… Simply put, in summary: IEM overlooked Tencent, believing that Riot could command Tencent, the result… You all understand… IEM did not seriously consider L.ACE, did not consider them as partners, so this competition naturally would not be able to run in any sort of scale, and thus can only become a showmatch.

Rygter går på at det kun er de to kinesiske powerhuse OMG og World Elite som vil kunne til at deltage – Og det ikke engang i turneringen, men kun til en showmatch.

Grunden til at Tencent, angiveligt, skulle have forbudt de kinesiske hold at deltage var på grund af at ESL ikke snakkede sammen med Tencent før de inviterede de forskellige hold til LAN’et.

Skulle det ske vil det ødelægge alt stor konkurrence i League of Legends og fjerne den store opmærksomhed fra blandt andet medier, hvilket kan resultere i at præmiepuljen og vil gå kraftigt ned.

Det er endnu uvist om det også gælder for amatørholdene der spiller i rækkerne under LPL.

IEM ShenZhen starter d. 16 juli og vil vare til d. 21 . Der vil blandt andet også blive spillet Starcraft2.