Fnatic skal til træningslejr i Korea, og i den forbindelse har de brug for hjælp til at finde et godt sted hvor de har mulighed for at gøre en ting: At fokusere på verdensmesterskabet.

Fnatic kæmpede sig til en plads i finalen sammen med SK Gaming og Alliance, hvilket har medført at de skal ud i en del kampe i Asien for til sidst at kæmpe i Korea.

De har lagt følgende statement op på deres facebookside hvori de beskriver behovet for hjælp:

We need your help! Fnatic LoL Team will be coming to Korea early, we need to find the best gaming centre / PC bang in Seoul! Any recommendations? Thank you!

Om de kommer til at bo i et af de mange gamerhuse i Korea viden ikke endnu.

Det næste sæt hold til verdensmesterskabet findes d. 21 august hvor det er det sydøstlige asien og Taiwan som skal dyste om de berømte pladser til verdensmesterskabet.

Vi vil tidligst få at vide d. 7 september hvem alle deltagerne til dette års VM bliver. Efter sydøst asien vil det være det nordamerikanske kontinent der skal dyste, hvorefter favoritregionen Korea går amok.

Til sidst er det latinamerika og brasilien hvorefter Kina, som også er en af de større favoritter til titlen, skal finde deres hold.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.