ESWC NA

ESWC NA kvalifikationen er på plads

Arrangørerne bag ESWC har oplyst den samlede deltagerliste til dette års ESWC NA kvalifikation for de nordamerikanske hold. Turneringen vil sende to hold af sted til Paris.

Turneringen bliver afholdt af Cyberactiv og vil begynde d. 18 juli og vare til d. 19 juli. Arenaen er Theatre Telus Theather i Montral og er en del af Loto Québec World Games.

Cyberactiv har fået fat i Dustin “Dust” Mouret og Alex “Vansilli” Nguyen som vil kommentere turneringen når det går løs.

Det er samlet otte hold som vil dyste om pladserne til ESWC i Paris. De otte hold kommer fra både USA og Canada. Vinderen af turneringen får alle udgifter de skulle have i forbindelse med rejsen dækket af ESWC.

Det nordamerikanske kontingent får muligheden for at sende to hold af sted. Udover det, er der også en række andre lande der har muligheden for at få et holdt sendt til dette års ESWC. Vi kunne tidligere på ugen annoncere at Algeriet ligeledes fik muligheden for at sende et hold afsted.

Nogle af holdene der kommer til at deltage i turneringen er powerhusene iBUYPOWER, som også siges at være favoritterne, og compLexity. En samlet liste over holdene der deltager vil i kunne finde lige under her:

 iBUYPOWER compLexity
 Area51 Cyber Revolution
 Armata Mobility-Gaming
 Boreal Gaming Enervate Gaming