ESEA har fundet deltagerne

ESEA har fundet deltagerne der skal deltage i finalerne i Dallas. Blandt holdene er favoritten Ninjas in Pyjamas.

Turneringen vil blive spillet fra d. 27 til d. 29 juni ved Hilton Hotel i den amerikanske by Dallas. Der vi være fire hold fra hver region. (Europa og USA) – Originalt skulle de to hold Dignitas og Clan-Mystik også deltage, hvilket de ikke ville være i stand til da de to hold ikke har et fuldendt holdkort der kan deltage.

Det medførte at blandt andet at OverGaming skal deltage selvom de sluttede i den nederste del af ligaen. De skal være med til at spille om de $47500 der er på spil i præmiepuljen.

Udover Ninjas in Pyjamas ser vi også Natus Vincere som deltagere for Europa. I den amerikanske del er powerhuset iBUYPOWER og det velkendte compLexity til stede.

ESEA har en historie for at afholde All-Stars spil mellem de to regioner der deltager, hvilket de gentager igen i går. Du vil endda have muligheden fra på mandag af, at stemme om hvem du vil have til at repræsentere Europa i All Star kampen.

Derudover starter den første kamp senere d. 27, efter All Star kampen. Om lørdagen fortsætter det hele til Lower Bracket finalerne, som vil blive spillet om søndagen.

Links:

http://www.hltv.org/news/12304-esea-announces-s16-lan-finals