Dark Passage har valgt at lave en midlertidig udskiftning op til turneringen i Gamescom 2014 Internation Wildcard hvor de skal spille med om en plads til dette års verdensmesterskab afholdt af Riot Games.

Der er tale om spilleren Ercan “TrieLBaenRe” Bozkurt som til dagligt spiller på positionen support. TrieLBaenRe kom tilbage på holdet i november 2013 efter at have været ude i kulden et år.

Manden der skal erstatte ham bliver Touch. Han er en spiller fra Norge, som altså er langt fra de andre spillere som dagligt spiller i Tyrkiet. Hans navn kunne godt lyde tyrkisk, så vi må antage at han formår at snakke tyrkisk hvilket er til en stor fordel.

Touch har tidligere spillet på holdet RWings hvor han for nogle dage siden var med til at vinde EpicGear Cup #11 over K3.

Udover finalen i EpicGear Cup har Touch også en række sejre fra ESLs Go4LoL i lommen.

Dark Passage og tilføjelsen Touch skal spille mod Legacy eSports d. 13 august og senere tage imod Hard Random d. 14 august. Som nævnt ovenover vil alt dette ske til Gamescom.

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.