Copenhagen Games: Disse hold kommer

I går meldte to hold, Mousesports og Property, at de vil deltage til Danmarks største LAN som spilles om to ugers tid.

Copenhagen Games har en CSGO turnering med en præmiepulje på €26.000 som kun bliver større og større eftersom flere sponsorater bliver annonceret. Turneringen er næsten derfor sikret at være et af årets mest spændende turneringer.

Af andre store og kendte navne kan nævnes Ninjas in Pyjamas, Lemondogs, Mousesports, Dignitas, Titan og LDLC. Et af de hold der især at markeret sig er Farup ‘pita‘ Pitas tropper som slog Titan ud af FACEIT i sidste uge, og derved nåede semifinalerne.

Et hold som har haft modgang de sidste par uger er Mousesports som har fået skiftet to spillere ud. Det er hhv. Timo ‘Spiidi‘ Richter og den velkendte tysker Andre ‘nooky‘ Utesch som er kommet ind på holdkortet.

Af danske hold er det blevet annonceret at 3DMAx, ESC Gaming, Dignitas, tRICKED og Silkeborg eSportsclub deltager.

Udover CSGO er der også blevet annonceret en League of Legends turnering som har Komplett som hovedsponsorer. Heri kan der tillægges en præmiepulje på €20.000.

Der vil også være FIFA til stede i København. FIFA er en  blomstrende sport i Danmark, hvor vi blandt andet ser Copenhagen Wolves og tRICKED være til stede. Derudover findes der også rene FIFA hold i form af FIFA Team Midtjylland og lignende. FIFA kommer til at have en samlet præmiepulje på knap €1.340.

Til sidst er der Starcraft på programmet. I Starcraft ved jeg at to danskere fra Team Quality Control kommer. Turneringsformen kommer til at ligne den som det berømte GSL bruger. Starcraft er en meget lille sport i Danmark hvor vi sidst har set at Danishstarcraft.com er blevet lukket ned. Starcraft kommer til at have en præmiepulje på €7.000.

 

Links:

http://copenhagengames.com/