Efter at Todd ‘Anger’ Williams fik sin kontrakt ophævet hos compLexity, har han nu fundet sit nye hold.

Det nye hold spiller i ESEA Premier Division. Der er tale om The Stream Team – Anger kommer dog ikke helt i ukendte rammer da han har spillet på hold med flere af spillerne på holdet. De var dog tæt på at rykke op i ESEA Invite NA, men tabte efter et tæt løb med Sapphirekelowna.

Dem som han har spillet sammen med er ifølge HLTV.orgadreN, Volcano og PEX. Det var tilbage i 2012 ved Team Dynamic.

Anger blev tidligere på ugen fjernet fra compLexity efter at de have et succesrigt ESEA Finals i Dallas. Der slog de blandt andet powerhuset Ninjas in Pyjamas, Na’Vi og Virtus.pro. Dengang skrev han efter at han blev fjernet fra compLexity:

I have been released from @complexitylive officially. Thanks for the opportunity and experiences. I wish them the best of luck!

Anger har deltaget i konkurrencesport for mere end 8 år.  Han har ligeledes spillet hos den rige organisation Curse Gaming.

Holdkortet på Angers nye hold:

Eric “adreN” Hoag
Todd “anger” Williams
Philippe-Olivier “PEX” Crepin
Cory “STATUTORY_APE” Bate
Salvatore “Volcano” Garozzo

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.