GamerGuru Test Cup annonceret

Vi har i GamerGuru valgt at starte ud og lave en turnering i spillet League of Legends.

Turneringen kommer til at gå under navnet GamerGuru Test Cup og skal være, hvis alt går vel, en klar forløber til en række turneringer som vi kommer til at afholde her på siden for alle jer eSportsudøvere der gerne vil deltage i konkurrencer. Niveauet er for alle, gode som dårlige, så der er ingen undskyldning for ikke at tilmelde dig og dit hold.

Turneringen kommer til at finde sted d. 23, kl 20.

Formatet på turneringen er følgende: Der er plads til 8 hold, hvoraf de 8 hold vil blive delt tilfældigt op i 2 grupper á 4 hold. De skal herefter spille 1 kamp mod hinanden, hvorefter de bedste 2 hold vil gå videre til semifinalen.

Finalen vil blive spillet lørdag kl 20, for at sikre en fair kamp hvor det ikke er ‘hvem-er-mindst-træt’ der afgør finalen.

For at tilmelde jer skal vi bruge følgende information om jeres hold:

    • Jeres holdnavn
    • Kaptajnens LoL navn:
    • De resterende 4 spilleres LoL navn:
    • Information om hvordan vi får kontakt til jeres kaptajn
    • Serveren der spilles på er EUW

For at forhindre at folk bliver forvirret og diverse skal alle holdenes kaptajn møde op på mirc senest 19.45. Den channel der bliver brugt er @GamerGuru.

Der vil løbende i turneringen blive skrevet nyheder om turneringen her på hjemmesiden, så i kan holde jer opdateret.

Den ansvarlige for turneringen er Andreas Høstbo som vil være til stede under Mirc hele tiden. Alle kampresultater og diverse skal reporteres til ham.

Vi vil gerne have en fair turnering, så tag jeres gode humør og opførsel på så vi alle kan få noget ud af den her turnering og vores motivation til at lave flere at disse forbliver høj.

I kan tilmelde jer på følgende mail: admin@gamerguru.dk, hvor titlen på jeres mail skal være ‘GamerGuru Test Cup’.

Eller udfylde tilmelding forneden:

[ninja_forms_display_form id=2]