All stars afstemningen er sluttet

Afstemningen til den prestigefyldte turnering All Stars i Paris er nu afsluttet.

Det var danskernes egen Søren ‘Bjergsen’ Bjerg som løb med sejren i den nordamerikanske afstemning. Bjergsen nåede at modtage hele 227534 stemmer. Til sammenligning var Yiliang ‘Doublelift’Peng den næstehøjeste med 189153 stemmer. Nummer tre er den kendte William ‘Meteos’ Hartman som foretrækker en farmorienteret jungle.

De næste fire pladser bliver kontrolleret af tre fra fanfavoritten Team Solo Mid. Den sidste plads går til Counter Logic Gaming. Begge organisationer er tilbage fra tidernes morgen, og det er derfor ikke underligt at fansne holder i, i forhold til de nyere klubber.

I Europa er det to spillere fra Fnatic som topper afstemningen.Den ene er Martin ‘Rekkles’ Larsson som først for nyligt er kommet ind på holdet grunden hans unge alder. Talentet har tidligere været udlånt til Copenhagen Wolves og er set som en af de største talenter på hans position til dato. Rekkles fik 295974 stemmer.

Den anden er Enrique “xPeke” Cedeño Martínez som har været at finde på holdkortet i en meget lang periode. xPeke er et af holdets største profiler, og et af seernes foretrukne spillere. Det er derfor ikke underligt at han fik 272692 stemmer.

Tredjepladsen er domineret af Gambit Gamings egen Danil ‘Diamondprox’ Reshetnikov. Diamondprox er længe blevet betragtet som en af Europas absolutte bedste junglers. Diamondprox endte med at få 262500 stemmer.

I den europæiske afstemning er pladserne herefter mere adskilt. 2 af pladserne går til Gambit Gaming mens Alliance også kan få den populære Henrik ‘Froggen’ Hansen – Som i øvrigt er dansker – med.

I løbet af dagen vil der blive givet oplysninger om formatet til den første udfordring i All Stars. All Stars vil blive afholdt i Paris, og i ugen der har dagene d. 8 maj til d. 11 maj.

Vi får endeligt at vide hvem der deltager til LAN’et d. 27 april. En nyhed vil følge med dette.

Links:

http://vote.na.lolesports.com/en/player-voting-closed/