Et nyt drama er opstået i GPL – Neolution Full Louis er nemlig blevet diskvalificeret fra den prestigefyldte turnering.

GPL – Neolution Full Louis – Med spillere under 17

Det vietnamesisk hold er blevet smidt ud i forbindelse med reglen om at man skal have en bestemt alder for at spille. Ligesom i den europæiske turnering LCS, skal man nemlig være 17 år.

Det er NFLs midlaner, Le “SOFM” Quang Duy og AD Carry, Vuong “Jeff” Xuan Duc som angiveligt skulle være under den aldersbestemte grænse på 17. Det er reglen Article 1.1, Section One der siger:

“No player shall be considered eligible to participate… before his/her 17th birthday,”

ADCarryen, Vuong “Jeff” Xuan Duc har spillet på konkurrenceplan i turneringen GPL i to sæsoner, og der er blevet rejst spørgsmålstegn om hvordan man ikke kunne vide at spilleren var under 17 noget før.

NFL havde slået holdet Logitech G Fighter og derved opnået en semifinale. De blev som nævnt diskvalificeret og Logitech G Fighter skal derfor spille mod deres søsterhold d. 16 august.

Kilde:

http://www.paravine.com/2014/07/garena-premier-league-gpl-disqualifies-summer-semi-final-qualifier-neolution-full-louis/

About The Author

Jeg er en fyr der er glad for eSporten! Udover at være skribent hos Gabblegaming er jeg også formand for den danske eSportsklub Silkeborg eSport.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.