Dark Passage kommer til Cologne. Det sker efter at de vandt Riot Season 4 Turkish Championship og derfor kvalificerede sig til GamesCom i Cologne.

Dark Passage startede med at kæmpe mod 1603, for derefter at spille en lige kamp med BPI. Efter at være røget i finalen skulle de derfor møde Team Turquality som de let fejede at banen for derefter at sikre sig titlen som Tyrkiets mestre i League of Legends.

Udover mesterskabstitlen tager Dark Passage også 154914.- danske kroner med sig.

Dark Passage er den ældste eSportsorganisation i Tyrkiet der er gået professionelle. Alene i 2014 har Dark Passage udelukkende hevet sejre hjem.

Det bliver heller ikke første gang at holdet kommer til at deltage i Wildcard-turneringen. De deltog også tilbage i 2013, hvor de kom på en delt 3-4 plads, slået ud af brasilianske paiN Gaming.

Dark Passage udmærkede sig også tilbage til DreamHack Summer 2013 hvor de kom på en andenplads efter at have tabt til den danske organisation Copenhagen Wolves i finalen.

Organisationens facebookside har næsten ramt de 100.000 likes og er et stort hit i Tyrkiet.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.