Call of Duty: Ghost Andmeldelse

Posetivt
Extinction er en god tanke
Du leger spøgelser
Historien var deres egen historie
Negativt
Kampagnen er kort
Man har ikke frie hænder
Man har ikke balanceret våbene
4

Call of Duty: Ghost er et FPS spil hvor du kan spille: Kampagne, Multiplayer og Extinction. Det kom til butikkerne den 5. november 2013, og blev senere udgivet til Playstation 4 den 29. november i Europa. Læs hele Call of Duty andmeldelsen her.

 

Du spiller i starten af kampagnen Baker som er en astronaut der er ude på en rumstation. Efter det er man Logan, du finder så ud af, at din far Elias er en del af Ghost som er en hemmelig styrke. Du bliver selv en del af styrken, og tager ud på missioner hvor du skal snige dig rundt, din far bliver så slået ihjel på en mission der mislykkes. Du bruger resten af tiden på at jagte Rorke som slog din far ihjel, man tror at man får ham slået ihjel til sidst i kampagnen, men han kommer tilbage i den sidst cutscene.

 

Man for at se hvordan det er, at være et levende spøgelse når man sniger sig rundt mellem sine modstandere, eller man bruger sin hund Riley, der kan bruges til at snigmyrde eller larme så de bliver ufokuseret. Det bryder lidt den stil Call of Duty havde med, at du bare løber ud med hovedet under armen, og ikke tænker på andet end at skyde, hvor i Ghost, hvis man gjorde det, døde man eller skulle starte missionen forfra. Det er jo en god tanke at have, for hvis man gjorde det i virkeligheden ville du ikke kunne nå, at skyde en gang før du allerede var blevet ramt. Det kan til tider være lidt langtrukket efter man har gået rundt inde i en skov i 10-15 minutter. Det virker lidt som om de prøver at lave deres eget Splinter Cell.

 

De har også benyttet sig af nogle nye ting i multiplayer fx, at du har en ny soldat for hver prestige du er i. Du kan selv vælge det våben med de ting du vil på efter man har sparet nogle squad points op, som man får når man klarer en operation eller får et vist antal kills i en runde.

Jeg er også vild med deres nye mode Extinction, det er en ny måde at spille Co-op vs. AIt, det er sjovere at spille Extinction end zombies fra Black Ops serien, jeg var en stor fan af zombies men det har Ghost ændret. Det er også sværere end zombie, og du har mere brug for dit hold.

De har også lavet squads, hvor du kan spille med dine soldater fra multiplayer mod andres soldater. Dine soldater spiller lidt som du gør online, fx hvis du rush’er meget gør den det også. Man kan spille forskellige modes: Squad vs. Squad, Wargame og Safeguard. Og safeguard har man mødt i MW3’s survival mode.

 

Ting jeg savner:

En af de ting jeg savner allermest, er den balancering de plejer at have på deres våben, hvor det mere eller mindre var hvis du skød først så vandt du, uanset hvilke primary du havde. Hvor den der har det mest overpowered våben vinde.

 

Konklusion:

Alt i alt er det et okay spil, med en anden vinkel ind til nogle af de tidligere Call of Duty spil. De havde nogle gode ideer for hvordan et FPS spil kunne se ud.