Call of Duty: Ghost DLC-pakke “Nemesis”

Så udkom den sidste DLC pakke til Call of Duty: Ghost “Nemesis”, den fjerde og allersidste DLC-pakke til Call of Duty: Ghosts, den er udkommet til Xbox 360 og Xbox One konsollerne, hvilket med bringer fire nye maps, fire unikke Field Ordrer og den sidste del af Ghost ‘episke Extinction historie

I DLC-pakken er der 4 Multiplayer maps og den sidste del af Extinction. Den første bane er “Goldrush” den foregår i en nedlagt mine i det sydvestlige United States, “Subzero” er en militær base i det frosne Canada, som har en mystisk fjende, “Dynasty”, en kinesisk søbreds landsby omgivet af bjerge, haver og ærefrygtindgydende arkitektur, og den sidste bane er “Showtime som er en genskabelse er et Modern Warfare 4 map som hedder Shipment, som er en døds arena.

I mellemtiden vil de, der foretrækker at skyde rumvæsen ansigter i stedet for mennesker, vil finde en ny fjende i Extinction. The Ancestors eller Forfædrene, som de kaldes, De er de mest magtfulde udenjordiske fjender der endnu er set på af en Ghost, med tankekontrol beføjelser og telepatiske angreb.

Og den udkommer til Playstation og Pc on en måneds tid.