Beskrivelse

FIFA 14 er det helt nye populære fodbold spil med bedre grafik og meget bedre Gameplay.

Fifa er det ultra populære fodbold spil, som har udviklet sig gevaldigt igennem årerne, du kan blandt andet læse mere her omkring udviklingen i Fifa. Der er blandt andet introduceret en helt ny “pure Shot” funktion og et nyt boldfysiksystem som betyder at hvert eneste scoring og afslutning føles så realistisk som overhovedet muligt. Udover det byder Fifa 14 også på utrolig mange nye sociale funktioner, som gør det endnu nemmere at spille med dine venner online. Er du vild med fodbold? Så er Fifa 14 lige noget for dig.

Snydekoder

Vi har desværre ikke kunne finde Fifa 14 snydekoder, men hvis du ligger inde med nogen så del dem hellere end gerne i kommentar feltet. Ellers så kontakt os her. 

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.