Dungeons & Dragons nye RPG spil, Sword Coast Legends, har fået udgivelses dato til september og forventes at udkomme til flere enheder.

Endelig er det kommet en udgivelses dato til Sword Coast Legends, og det spillet forventes at være klar til udgivelse den 8. september til PC. Udover at udgivelses datoen er klar er det også blevet offentliggjort at spillet vil udkommer til både PlayStation 4 og Xbox One. Til de to konsoller må vi dog vente lidt længere end den 8. september, der er endnu ikke kommet nogen specifik dato på udgivelsen men det står til udgivelse i 2015. Sammen med udgivelses datoen og nyheden om at Sword Coast Legends udkommer til konsollerne PS4 og Xbox one blev en ny trailer vist frem.

Se også den første trailer til spillet her!

Selve spillet vil have en singleplayer del og en offline co-op del som er tilgængelig for op til fire spillere. Yderligere kan man vælge at spille i Dungeon Master mode, her vil et kort blive tilfældigt genereret og modstandere blive kontrolleret ved hjælp af AI.
Spillet kan forudbestilles på deres egen hjemmeside.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.