Infinite Crisis og Razer har indgået et samarbejde og du kan vinde en Razer Blade bærbar ved at spille Infinite Crisis i maj måned.

Hver uge gennem maj måned bliver der trukket lod om en heldig vinder af en splinter ny custom designed Razer Blade bærbar og alt du skal gøre for at være med, er at spille. For hver kamp du har spillet får du nemlig et lod og i slutningen af hver uge vil der blive trukket lod om en heldig vinder.
Det vil altså sige at jo mere du spiller, jo bedre er din chance for at vinde! Det handler ikke engang om at vinde de kampe du spiller, så længe du er med hele kampen får du et lod.

Når ugen er slut bliver dine lodder sat tilbage til nul og du kan starte forfra i konkurrencen om en Razer Blade bærbar. Hvilket vil sige at dine lodder ikke bliver gemt fra uge til uge.

Konkurrencen løber i ugerne

30 april til 7 maj

8 maj til 17 maj

15 maj til 21 maj

22 maj til 28 maj

Held og lykke til jer alle.

Se også hvilke weekender der bliver mulighed for at tjene dobbelt xp i maj måned.

Hold jer opdateret på siden her for flere Nyheder.!

 

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.