Razer Blackshark

Razer Blackshark anmeldelse

Det nye headset Razer Blackshark rammer et militært look, der med sit metalprægede stel og de synlige ledninger på alle de forskellige versioner taler til mit indre legebarn.

Hvis man har drømt om at være soldat som lille, og stadig sætter pris på et godt stabilt headset som holder lyden inde samt ude, så er Blackshark et oplagt valg.

Razer Blackshark er et af de tungere headsets med dets 290 gram. Personligt har det aldrig været et problem for mig, men jeg kender gamere som har fravalgt det netop pga vægten.

Det er meget personligt hvad man kan holde ud at have på hovedet. Gaming skal være fantastisk og det sidste man vil have, er noget som sidder forkert på ørerne eller hovedet.

Blackshark har memory-foam på over-ear ørepuderne, altså skum som indstiller sig og husker på lige præcis din øreform, så det giver lige præcis dig den bedste oplevelse. Derfor kræver det også et par timers gaming, for at det har sat sig som det skal sidde.

Det er et stereo-headset, og præsterer ud fra det rigtig godt, men hvis man er mere kræsen med lyden kan man med fordel opgradere til razer’s Tiamat headset for 400kr hvormed man så får 7.1 surround-sound. Det har dog for mig ikke været tilfældet, og jeg er ellers ret kræsen med lyden i mit headset.

Netop Razer Blackshark tilgodeser både computere med samlede og adskilte, mikrofon & audio jackstik da det kommer med et ekstrastik, som kan sættes på hvis stikkene er adskilte og tages af igen hvis det er samlet. Dette kan ofte være en frustration, hvis man er den gamer som spiller fra en bærbar. Det er tit her at headsettet kan være med adskilte stik, og computeren er med et samlet.

Razer Blackshark er foruden et fantastisk headset udstyret med en aftagelig mikrofon, der gør at man kan bruge headsettet i dagligdagen til musik mm. Det har for mig gjort, at jeg fra dag 1 har været super tilfreds med mit køb, og at det har været i brug næsten lige siden. Headsettet kan fås i mange forskellige versioner og farver, ligefra Sort/Limegrøn til et special-edition Battlefield 4 headset.

Razer Blackshark er alt i alt et fantastisk headset, hvor man betaler for det rå look og designet. Det er ”kun” et stereo headset, men præsterer upåklageligt i alle spil, MMO’s som shooters. Og så er det mere brugbart i dagligdagen end andre headsets grundet den aftagelige mikrofon så man ikke behøver ligne en jagerpilot hvis man går rundt med det på.

 

Jeg håber i kunne bruge min anmeldelse, og husk at i altid er velkomne til at komme med tilføjelser og kommentarer!