Roccat Renga anmeldelse

Læs bedømmelse0 stemmer
Positivt
Fantastisk lyd.
Komfortabelt selv efter timers spil.
God mikrofon
Negativt
Kan for nogle godt virke for let
Ikke alle er tilhængere af plastic-looket.
4.4

Jeg modtog Roccat Renga i en flot illustreret boks. Roccat har som sædvanligt gjort lidt ekstra ud af at få deres produkter, samt deres bokse til at se indbydende ud, og det er ikke anderledes med netop Roccat Renga. De gør et stort nummer ud af at bruge de farver som indgår i deres logo, og at præsentere produktet så godt som muligt, også inden du får pakket det ud.

På forsiden ser vi et flot HD billede af Roccat Renga, samt disse med tykt skrevne ord:

  • Studio Grade Stereo Sound,
  • Over-Ear Low Weight Superior Comfort,
  • Multi-Platform Support PC/PS4/Mobile.

Oveni dette får de også nævnt Earcup Ventilation for Airflow and Heat Escape. Det er ikke så lidt at understrege, men vi skal huske at Roccat Renga er en af Roccats flagskibsenheder blandt headset og de vil gerne ramme den kræsne, kvalitetsbevidste gamer, samt hive de andre ind oveni.

Design

Designmæssigt er Roccat Renga en blanding af alt det gode i headsets. Det er et let headset der kun vejer 210gr. Det kan godt få headsets til at føles billige men det får ikke Roccat Renga til at føles mindre fantastisk. I headsettet findes også et ergonomisk headband som nærmest får det til at føles som om du intet har på hovedet. Det er en fantastisk kvalitet at du kan sidde og spille spil i flere timer, uden at det bliver en byrde at have headsettet på. Ørepuderne er også ergonomisk bygget, der er masser af skum, men det er ikke memory-foam som i de fleste high-end gaming headsets. Det ser jeg dog ikke som en byrde i netop Roccat Renga da det er så fleksibelt og let at du for eksempel kan have det på, ovenpå en kasket, og så ville memory-foam blive en kilde til værre lyd da det ikke ville lukke tæt.

Roccat Renga er ikke bare en fantastisk headset at have på, lyden er også enestående indenfor de headsets som jeg har testet, og microfonen er af super god kvalitet og går klart igennem. Jeg har testet headsettet i Rust, som er et overlevelsesspil hvor der kan komme fjender fra alle 360 grader. Derfor er det vigtigt at have et headset hvor du kan lokalisere og høre fjenden godt i alle 360 grader. Roccat Renga formår at gøre dette til perfektion og ikke nok med det, så er lyden i headsettet helt fantastisk til at høre musik. Jeg har haft det med på arbejde et par gange, og det lukker lyden ude, samtidig med at det præsenterer dig for en fantastisk lyd og bass.

Konklusion

I min konklusion vil jeg tage fat i alle de begreber som Roccat præsenterer os for, og til sidst samle det i en sløjfe som jeg vil kalde min endelige konklusion.
Studio Grade Stereo Sound: Roccat Renga har i den grad studiekvalitets-stereolyd og det er en udsøgt fornøjelse at lytte til sin yndlingsmusik med dette headset. Roccat Renga formår at få både de dybe og de meget høje lyde med, så man kan faktisk opleve at opdage nye aspekter i sit yndlingsnummer, og det er fantastisk.

Over-Ear Low Weight Superior Comfort: Komforten i Roccat Renga er fantastisk. Det er et headset så let så du nogengange glemmer at du har det på. Ørepuderne er fantastisk godt forede og du vil opleve at du kan have Roccat Renga på i flere timer uden at få ondt i ørerne. Det er altså en kvalitet som man ikke skal gå på kompromis med.

Multi-Platform Support PC/PS4/Mobile: Jeg har brugt Roccat Renga på flere platforme og det fungerer upåklageligt. Det skal dog siges at ønsker man at bruge det til playstation skal man kunne sidde relativt tæt på skærmen for at ledningen ikke virker irriterende kort, samt at hvis det skal bruges til mobilen, så kan man ikke tage microfonen af og det vil ikke kunne komme til at ligne et headset, bygget til lyd men et gamingheadset som man har taget på udenfor gamer-rummet, og det er ikke alle som er til den slags.

Earcup Ventilation for Airflow and Heat Escape: Det er et godt headset at have på, og det ventilerer ret godt i sig selv, men på en varm sommerdag hvor man sidder med det på kan de ikke følge med. Måske er det bare min kropstemperatur der er høj, men der kan godt opstå hedeslag under ørepuderne når jeg bruger Roccat Renga. Måske det bare ikke er meningen at man skal spille, når det er over 28 grader.

Roccat Renga er et fantastisk headset. Du får med dette headset efter min mening mere end du betaler for og jeg kan kun anbefale det til enhver gamer der gerne vil have kvalitet, til en overkommelig pris. I det hele taget er jeg ret vild med Roccat og deres gaming-produkter. Det arbejde de ligger i at udforme gode produkter som opfylder enhver gamers drømme, det er jeg vild med.

Stats

Vægt (Kun Headset):210gr
Jack plug:
Kabel Længde:2.5m
Frequency response:20∼20000Hz
Impedance:
Max. SPL at 1kHz:110dB
Drive diameter:50mm
Driver unit material:Neodymium magnet
Sensitivity at 1kHz:2.2kΩ
Impedance:
Directivity:omni-directional