GTA Online

Du kan købe GTA 5 direkte her 

Så kom dagen i Tirsdags, hvor du endelig kunne komme Online i GTA 5 Online, sammen med det kom alle problemerne.

Rockstar Games lover at de arbejder i døgndrift for at fikse de problemer som der er, og sørge for at alt skal kører glat.
Så de har garanteret at de holder øje alle steder, hvor folk kan fejlmelde diverse bugs: Sociale Sider, Support forums, Emails, Forums, og selvfølgelig in-game testning.

Rockstar Games var allerede ude i forvejen og sige at man skulle forvente grafik fejl, Skøre Bugs, og forvente at diverse Gameplays endnu ikke er helt balanceret.
Deres undskyldning var, at det er næsten umuligt at beskytte sig ind mod alle de fejl, i det der kommer så mange millioner ind og spiller.

Men ja – GTA 5 Online kom altså op i Tirsdag, og jeg vil vædde med at der sidder en masse derude som mig selv, som ikke havde nogen som helst mulighed for at komme ind.

Det er lidt sjovt hvordan det igen og igen kan komme bag på firmaer, hvor meget belastning der vil komme til at komme på deres Servere.
Rockstar Games har dog været ude og akut købe nogle nye servere, som forhåbentlig skulle sørge for at vi alle kan komme på.

Jeg prøvede igen i går, og jeg kunne stadig ikke komme ind, så nu venter jeg lidt.

I kan se status på Rockstar Games egen hjemmeside.

Udover det har Rockstar trukket tilbage indtil videre at man kan købe in-game penge for rigtige penge, indtil alle bugs er ordnet.

Vi fra GamerGuru har store forhåbninger til GTA Online, da det er et helt nyt koncept og hvis Rockstar formår at gennemfører dette korrekt bliver det stort, man kan se det lidt som det næste World of Warcraft, bare på en helt anden genre og spille form, men princippet med en kæmpe verden er det samme.

Forestil dig lige din egen “Klan” online, men i stedet for at skal lave Raid i instances, skal i lave avanceret kup imod banker mm.

Hvis der er nogen som allerede har prøvekørt GTA Online, så kom meget gerne med jeres mening.

Se traileren for GTA Online her: