Playstation 4 fejrer 1 års fødselsdag!

på lørdag den 29.november er det præcis ét år siden at Sony lancerede deres nyeste spillekonsol, Playstation 4. Det skal fejres med manér og vi er alle sammen inviteret!

PlayStation Danmark markerer 1 års fødselsdagen med intet mindre end et 12-timers uafbrudt livestream-event, som kan følges direkte via  Playstation Danmarks Twitch konto. Dagens værter er Playstations egne officielle anmeldere Christian Sølby og Clemens Koch. De skal styrer slagets gang og vil i de 12 timer spille årets fedeste PS4-spil, få masser af spændende gæster i studiet, lave konkurrencer og udfordringer, dyste mod seerne via Share Play og en masse andet. Foruden Christian og Clemens kigger KlamFyr fra rapgruppen Suspekt, og racerkøre Frederik Nymark forbi, og udfordrer de to værter i bl.a FIFA. Der vil også være mulighed for selv at vise hvad du kan, når værterne udfordre nogle af os seere via den nye Share Play funktion.

Alt i alt er der lagt i ovnen til et brag af en fest man bestemt ikke har lyst til at gå glip af! så gør dig selv en tjeneste, tune ind og følg med når det hele sparkes i gang kl. 12.00 middag, på lørdag.


Tid og sted
Dato: Lørdag den 29. november 2014
Tid: 12.00 til 00.00
Twitch: www.twitch.tv/PlayStationDK

Du kan hele dagen stille spørgsmål til værterne og gæsterne over Twitch eller med hashtagget #PS4tillykke på Twitter.

Vi ses!