GTA Online Tips & Tricks

Du kan købe GTA 5 direkte her 

Så er GTA Online kommet.
Som vi skrev i vores sidste artikel, så har det ikke været helt problemfrit.

Det ser ud til at Rockstar Games har fået hul på de fleste ting. Det er endnu ikke lykkedes undertegnet at prøve det af med min Amerikanske Xbox Konto da det stadig fejler, men har leget lidt med GTA Online med min danske konto og det virker.

Hvis du står og mangler lidt tips og tricks til GTA Online, har vi nu samlet nogle af de bedste.

Husk at du til enhver tid kan sætte spillet på “Passive Mode”, som gør at de andre spillere ikke kan dræbe dig.

Det helt store i GTA Online er penge, så derfor skal du altid passe på dine penge, da du mister en procentdel af dine penge hver gang du dør.
Gode råd til at opsparer penge: 

 • Lad vær med at bruge hæveautomat til at overfører dine penge, istedet kan du bruge din telefon og den app som hedder “Maze Bank” og der vil du kunne indsætte og overfører penge og husk at gøre det i god tid.
 • Til at starte med skal du undgå at bruge penge på nyt flot tøj, brug i stedet for pengene på våben da det er en stor “arena” med en masse spillere kan du hurtigt komme til at miste dine penge.

Nemme penge: 

 • Røv kiosker / butikker ved at pege på ejeren af butikken (Et godt tip er at gøre det i Passive mode, da du undgår at blive dræbt af andre spillere)
 • Aflevere og sælg biler til Simeon, nogle gange kan du få op til 6.000,- for en bil!
 • Lav en masse bil Race – Du kan nogle gange få 5.000,- for et enkelt race.
 • Lav mission “Vilolent Duct” den tager cirka 2 minutter for at gennemfører og giver dig omkring 9.000,- hver gang – Udnyt det før de lukker hullet.

Generalle Tips: 

 • Er du træt af at folk stjæler din personlige bil? Så kan du låse bilen ved at bringe interaktion menuen op og gå helt ned i bunden indtil du finder den mulighed som gør at du kan kontrollere hvem der har adgang til din bil: Alle, Venner, Din bande & Venner eller bare dig.
  Men husk at når du låser din bil fuldstændig, kan der heller ikke gå andre ind i bilen imens du kører den.
 • Husk altid at have skud og våben på dig, da de andre folk som er Online nok mindst er ligeså krigsliderlige som dig selv.
 • Husk at hurtigst muligt  blive tilknyttet en bande (Crew), da det giver en meget bedre spille oplevelse i GTA Online, du kan oprette eller blive tilknyttet bander ved at klikke her.

 

Hvis i har flere gode råd må i meget skrive dem i en kommentar, så skal de nok komme på listen.