SteelSeries QcK Prism gaming musemåtte

ForsideGaming MusemåttesteelseriesSteelSeries QcK Prism gaming musemåtte

471,00DKK

Den oplyste gamer musemåtte, QcK Prism fra SteelSeries er ikke bare lækker at se på, men har også fået utrolig meget ros med sig. Musemåtten er oplyst med RGB belysning, som gør det muligt for dig at personliggøre måttens belysning og få den til at passe ind i dit gamer setup! QcK Prism er opbygget i to dele, rammen med strømtilslutning og belysning og så selve måtten. Måtten har kan altså løftes af rammen og SteelSeries har lavet den således at du kan benytte begge sider til at spille på. Den ene side er i “hard polymer surface” mens den anden er “micro-textured cloth”. Hver er de velegnede til forskellige spil, men i sidste ender er det dig og din spillestil som afgør hvilken er bedst.
Belysningen styres via SteelSeries Engine og kan selvfølgelig synkroniseres så alle dine SteelSeries produkter er følger samme stil.

Spar op til 7 kr. i.f.t. andre forhandlere

Spar op til 7 kr. i.f.t. andre forhandlere

Find billigste pris

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SteelSeries QcK Prism gaming musemåtte”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som pensionsrådgiver. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.