SteelSeries QcK

118,00DKK

Den mest købte gaming musemåtte på markedet, SteelSeries QcK modellen, er også blevet sendt ud i flere forskellige varianter, så du ikke blot sidder med en sort, kedelig, musemåtte ved siden af dig.

Find billigste pris

Beskrivelse

ImageImageImageImage

3 af musemåtterne er udviklet i samarbejde med kendte hold indenfor e-sport, og er højst anbefalet, hvis man har brug for en stor og billig musemåtte.

 

Image

SteelSeries QcK+ Limited Edition (Fnatic)
– Læs mere om den her

Musemåtten er af stof, og med en fyldig tykkelse, sørger den for, at du ikke oplever ubehag i musens bevægelser, ligemeget hvilket underlag du har placeret musemåtten på.

Musemåtten er udviklet af SteelSeries, og det er alle de andre i denne test også, så det behøver jeg ikke at nævne igen. Den er udviklet i samarbejde med den kendte e-sport klan, Fnatic, som også er blevet kåret til årets hold, og de er såmænd også indehavere af over 20 store sejre i større turneringer og championships.

Klanen er nok mest kendte for deres counter-strike hold, men de har pt. hold indenfor Counter-strike, World of Warcraft, CoD og Quake.

 

Image

SteelSeries QcK+ Limited Edition (NaVi)

Den meget efterspurgte NaVi musemåtte kan nu købes, og den er også blevet revet af hylderne rimelig hurtigt. I er selvfølgelig ikke i tvivl om, hvem NaVi egentlig er, men for god ordens skyld, så smider jeg lige lidt facts om dem.

NaVi er en forkortelse for “Team Natus Vincere”, og på mindre end 2 år efter deres grundlæggelse, er de altså blandt de allerbedste i verden indenfor online gaming. De har bl.a. vundet World Championship i Hannover, World Cup i Frankrig og World Cyber Games i USA.

Så er man fan af fx. Zeus, Edward eller Markeloff, så er denne musemåtte et must-have.

 

Image

SteelSeries QcK+ Limited Edition (SK Gaming)

Det klassiske hold, SK gaming, som har fandtes siden 1997, har også lavet en musemåtte i samarbejde med SteelSeries.

Holdet har tidligere været ekstremt kendt indenfor Counter-Strike 1.6, da de dominerede scenen fuldstændig, i de gode tider, hvor SpawN stadig spillede.

I dag er holdet en multi-gaming organisation, hvor de har top spillere indenfor stort set alle competitive games i verden. De har kontor i både Sverige og Tyskland, og har pt. over 50 professionelle gamere ansat – de kæmper virkelig for at få professionel e-sport til at slå igennem, og de er helt sikkert også én af årsagerne til, at det er blevet så stort, som det er.

 

ImageSteelSeries QcK World of Warcraft Edition

Hvis du ikke er så meget til FPS spil, men mere til spil såsom World of Warcraft, så er denne musemåtte en fornuftig inverstering. Den pynter på dit skrivebord, samtidig med at du får en musemåtte, som er anvendt af størstedelen af professionelle gamere på verdensplan.

Det er fuldstændig ligemeget om du skal raide, eller om du skal nå toppen i 3’s bracket, så er denne musemåtte et superfedt stykke tilbehør til dit setup, og du vil helt sikkert ikke fortryde købet.

 

ImageImageImageImage

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SteelSeries QcK”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.