Månedens Gamergirl #3

Månedens gamergirl #3 står nu for døren, og jeg vil hermed præsentere søde Mille frem, som er en passioneret gamer. Det gælder sig specielt for World of Warcraft, som hun ligger kæmpe tid og energi i. Det er hendes frirum, dér hun slapper af, og dér hun har det godt. Mille leder et guild kaldet “Epic Adventures” på Silvermoon, hvor der bliver raidet på højt plan. Jeg er selv medlem af guilden, og jeg må tilstå, at hun gør det godt! Læs med her i artiklen, hvis du vil lære Mille lidt bedre at kende.

 

Hvor gammel er du, og hvornår startede du med at spille?
Jeg er 20 år, og startede med at spille World of Warcraft i 2007. Jeg har ikke spillet før The Burning Crusade, men synes nu heller ikke det gør noget – Jeg har haft holdt 2 pauser, hver især på et halvt år, så alt i alt, kan man sige, at jeg gamer ret meget! Faktisk spiller jeg hver dag, der går max 2 dage hvor jeg ikke er på – og i perioder kan jeg godt gå helt amok, og spille konstant.
Grunden til jeg egentligt startede med at spille, var fordi min bedste veninde var min nabo, og hendes forældre spillede også – de fik mig overtalt, og så sad vi faktisk bare og hyggede med det – jeg måtte låne en af deres computere fordi min mor ikke havde en på det tidspunkt. Heldigvis fik jeg min egen computer senere, så jeg kunne gå amok!

Hvilke spil spiller du?
Jeg spiller primært World of Wacraft, som i nok kan forstå – men ellers spiller jeg også meget lidt LoL og CS:GO – og kun for sjovt, slet ikke på samme niveau som WoW. Jeg føler WoW er mere socialt, og med alt den flame der nu engang er i LoL og CS, er jeg slet ikke i tvivl om hvor jeg står.

Hvordan er det at være pige-gamer? Bliver der gjort forskel?
Der bliver gjort forskel ja – Hvis drenge ved man er en pige, tænker de straks, at man ikke kan finde ud af spillet. Det har jeg oplevet et par gange, og synes egentligt det er lidt træls – og ellers prøver de jo bare at score en. Det kan godt være lidt irriterende, men det hører jo med, når man som pige pwner! Et andet eksempel, kunne være, hvis vi skal recruit nogle til guilden, er det altid mig man henvender sig til, ikke f.eks. min kæreste som er medejer af guilden, lidt interessant, men sjovt.

Hvad har gaming betydet for dig og dine omgivelser?
Det har betydet meget, og gør det stadig – faktisk helt vildt. Jeg har sjovt nok fået et meget mere socialt liv, efter jeg er begyndt at spille, mere end jeg troede jeg ville få. Mange tænker jo man er indelukket fordi man er gamer. Jeg har f.eks. altid være typen som var træt i skolen, orkede ingenting, havde ikke vildt mange venner osv. – Men med gaming, har jeg fået rigtig mange venner, som jeg ved jeg kommer til at have resten af mit liv, pga. det bånd vi har bygget, pga. fællesskabet – noget jeg absolut ikke vil undvære i mit liv! Faktisk har jeg fået nogle af mine bedste venner/veninder igennem WoW, og min kæreste har jeg også fået erhvervet mig, igennemt spillet.

Siger Mille med et smil på læbet.

Hvad spiller du i WoW?
Jeg spiller Night Elf Druid – ingen tvivl der, jeg kører Balance og er selvfølgelig Alliance! Jeg har spillet healer siden jeg startede med WoW, dog indimellem spillet andre characters osv, men dette er min main. Jeg begyndte at spille Balance for ca. et halvt år siden, pga. vi startede med at raide Mythic, og vi manglede en Balance.
Pt. er mit ilvl 739, men jeg har også clearet Mythic nu, føler mig totalt klar til Legion! Det kan bare komme an!

Hvad har det af betydning for dig, det her med at game?
Altså, det betyder alt. Det er så dejligt. Det betyder bare så meget fordi jeg er omringet af de dejligeste mennesker – alt det sociale, kæreste, ja det holder sammen på det hele synes jeg. Jeg synes faktisk det giver mit liv lidt mere mening. Jeg føler ikke at jeg spilder min tid med det her, da det er noget som gør mig så glad. Ja, det er da også hyggeligt at ligge og se film og serier osv., men jeg opnår jo i princippet ikke noget ved det – det gør jeg med WoW. Det er min hobby, ligesom jeg også har 3 heste at tage mig af.

Jeg kan KUN give Mille ret!

Hvor mange timer spiller du ca. om dagen?
Ja… Altså det er meget forskelligt! Nogle dage spiller jeg rigtig meget, også fordi jeg hverken går i skole eller arbejder lige nu – nogle gange kan jeg spille en hel dag, andre dage spiller jeg slet ikke pga. vejret, travlt, heste osv, men primært spiller jeg hvertfald 4 timer om dagen. Vi har faste dage vi raider, og lige nu 2 gange om ugen. Vi laver også RPG 2 gange i ugen, fra 19:30 til 22:00. Efter raid og RPG plejer vi at booste nogle guld til guild banken, fra 22:00 til midnat. Samtidig streamer jeg inde på Twitch, hvor jeg ca. har 412 følgere.

Bør der være mere fokus på e-sport og gaming i det hele taget?
Ja det synes jeg egentligt – der bliver selvfølgelig vist Dota på Zulu, og der er da også kommet mere fokus – men der kunne nu godt komme mere. Mange ser ned på det, som ikke spiller – man bliver tyk og doven. Folk siger det er nederen og kalder en for nørd. På den måde kunne der godt være mere fokus iøvrigt. Det med der også kommer gode ting ud af det, f.eks. ligesom mit eksempel. Folk der sidder derhjemme ser måske fodbold alene, måske har de ikke det samme fællesskab som vi har – jeg synes der skal et andet lys på det. Folk glemmer alt det gode!

Hvad skal du spille, når vi er færdige med interviewet?
Jeg skal raide – mit guild er allerede gået igang, men de kan også godt klare sig lidt uden mig, selvom jeg elsker at være med fra start!

Her fik i et lille indblik i hvem Mille er, og hvor passioneret en gamer hun er. Hvis du kunne tænke dig af følge Mille lidt på hendes adventures, er der rig mulighed for det via. Twitch, Facebook, Instagram, Twitter og Youtube!