Månedens GamerGirl #11

Månedens GamerGirl #11 – Så fik vi rundet 2016 af, og kan nu byde velkommen til 2017! Dette gør vi sammen med Rikke! Rikke er en garvet gamer, og har en guild i World of Warcraft udelukkende bestående af kvinder. Nogle ville nok tro at det er noget der trækker mange tænder ud, men Rikke mener ikke det er så slemt, hun elsker det, og synes det er så fedt! Læs med her, og få indblik i hendes gamer verden!

Hvordan startede din gaming verden? Hvad var det som gjorde, at du blev en gamer?
Døren for mig til gaming verdenen åbnede sig efter at jeg havde set min far og daværende kæreste spille. Når de spillede, sad jeg jo egentligt bare og så på, så efter lidt tid begyndte det at fange mig. Det fangede mig på den måde, at man skulle virkelig præstere for at kunne opnå noget i spillet, så jeg valgte at tage en prøve periode i World of Warcraft, og det har jeg aldrig fortrudt! Min folkeskole har på intet tidspunkt været noget at råbe hurra for, jeg har altid haft svært ved det boglige, og skolen er trættende for mig – så jeg valgte senere at tage min eksamen på VUC hvor jeg gik ud med et 12 tal i engelsk, og engelsk lærte jeg naturligvis vha. World of Warcraft.

Hvor meget tid bruger du på at spille computerspil?
Den tid jeg bruger på computerspil, er faktisk meget varierende. Jeg har 100% min bærbar åben hver dag, men kan bruge enten 5 minutter, eller 10 timer pr. dag. Jeg er 24 år gammel, og derfor har jeg også nogle daglige gøremål – Dette indebærer hest, hund, og min kæreste skal selvfølgelig også passes.


Hvordan reagerer folk på din hobby?

Altså det jeg har hørt flest gange er; “okay, du ligner ikke lige en gamer”. Ellers synes jeg faktisk folk tager det meget pænt, men hvis jeg har en aftale inde i et spil, og nogle spørg om jeg vil hænge ud sammen, må jeg desværre sige nej, for jeg har jo allerede en aftale. Dette gør at folk godt kan få det typiske undrende blik. Mange af mine tidligere veninder havde svært ved at jeg gamede, med mindre at jeg gamede sammen med dem, og altså det siger jo lidt om dem, for mig.

Hvordan startede du din Guild op? Og hvordan er det gået siden hen?
Det startede som en spøjs ide. Jeg var kørt lidt død i World of Warcraft og tænkte hvad jeg lige skulle finde på. Så slog tanken mig at det faktisk kunne være sjovt med sådan en guild. Så jeg lavede et opslag på en WoW gruppe på Facebook, om at jeg havde haft det i tankerne med en guild kun bestående af kvinder, og om der var nogle der kunne tænke sig og være med, og det må man sige! Vi er unge som gamle og alle bliver behandlet lige, ellers tager jeg den i ene chat med personen. jeg vil gerne sørge for at alle har noget at skulle have sagt, jeg bryder mig egentligt ikke om titlen som Guild Master. Vi ruller der ud af i et tempo som selv de største nybegyndere kan følge med i. Pt. er der MEGET stille i guilden dog, og det er  fordi Legion er kommet, så folk spiller på deres mains og kommer tilbage stille og roligt, det jo en side guild så det er hvad der kan forventes.

Er det hårdt arbejde at være Guild Master? Og hvordan er stemningen i et rent kvinde guild?
Det kan faktisk godt trække lidt tænder ud at være Guild Master, især når man prioriterer at alle bliver hørt så vidt muligt. Vi har haft en episode som jeg på ingen måde syntes var sjov, for det ente med at hun forlod os hvilket ikke var hensigten, men det var hendes valg, så på den måde er man også nødt til at være lidt kynisk og sige jamen det jo så dit valg, og ikke mit. Men når det så er sagt så er den guild smæk fyldt med ubeskrivelige søde damer, så det er ikke noget man ikke overlever. I starten var det hårdt, fordi jeg var faktisk totalt noob i forhold til mange af mine members – men altså, de er så søde.


Nu hvor du spiller meget WoW, hvad er det så ved dette spil, du godt kan lide?

World of Warcraft er for mig spillet hvor man yder og presser sig selv, man er sommetider et team som skal fungere, så jeg tror helt sikkert, at jeg på en måde er tiltrukket af det sammenhold man kan have.

Spiller du andet udover wow?
Jeg spiller bla. også CS 1.6, og League of Legends.

Hvad har gaming betydet for dig og dine omgivelser?
Gaming har betydet så uendelig meget, jeg er blevet mobbet i skolen, og jeg fandt ud af at i gamer verdenen er der også plads til mig, og den person jeg er. Plus det har styrket mit forhold til min far da vi ligesom har den her store fælles interesse, så det bragte os tættere sammen, og det betyder alt, for inden kunne vi næsten ikke være i rum sammen.