Månedens GamerGirl #10

Månedens GamerGirl #10 – Så blev det jul, og det betyder selvfølgelig at vi har endnu en Månedens GamerGirl artikel stablet sammen til jer! Denne gang har jeg interviewet Marie. Marie spiller meget League of Legends, og så er hun en dansk streamer, og kendes under navnet “Marie Watson”! Læs med her, og få indblik i hendes gamerverden!

Hvordan startede din gamerverden? Hvad var det som gjorde, at du blev en gamer?
Fra da jeg var helt lille, har jeg været meget omringet af alt med spil – Min far var meget interesseret i skydespil, hvilket gjorde at min bror blev meget interesseret. Og det er jo ofte sådan, at når man er lille, så efteraber man de ældre, og jeg blev selvfølgelig interesseret i det min bror foretog sig. Han fik en PlayStation 1, og den blev der spillet en hel del på!

Jeg var utrolig fascineret, og når jeg fik muligheden, så måtte jeg overtage konsollen og spille mit favorit spil, Spyro. Min bror fik senere hen en computer, og jeg husker tydeligt, at se ham spille Counter Strike Source i timevis. Desværre havde jeg ikke råd til en konsol eller en computer selv, så det var begrænset hvor meget jeg måtte låne hans PlayStation 2 som han senere hen fik hen. Der gik tid før jeg fik en computer, og den kunne næsten intet spille. Jeg var heldig, hvis den overhovedet gad at samarbejde med mig, så jeg kunne spille min brors Battlefield 1942! Derfra udviklede det sig, og da jeg fik min første bærbar, så blev der spillet Counter Strike Source, som det første – Og sjovt nok, så kunne jeg spille alle banerne.

Hvor meget tid bruger du på at spille computerspil?
I øjeblikket er jeg sygemeldt, så derfor bruger jeg mange timer foran på computeren. Fra når jeg står op, til når jeg går i seng. Før hen da jeg gik i skole, brugte jeg stadig alt den tid jeg havde, foran computeren. Jeg kunne finde på at være ret sent oppe, selvom skolen kaldte næste dag. Det er ofte svært at sige nej, når ens venner selv bliver sent oppe og spiller.

Hvordan reagerer folk på din hobby?
De fleste af mine venner spiller selv computer, så dem bliver jeg aldrig dømt af. Jeg har dog nogle venner, som ikke spiller, og de er ikke altid med på, at jeg bliver hjemme foran computeren, frem for at tage ud med dem. Jeg er dog blevet bedre til at komme lidt mere ud. Min familie er nok dem, som har det sværrest med det. Der har været mange skænderier, eftersom de ikke har kunne acceptere det. Det er dog blevet bedre, da de kan se, at det er noget jeg virkelig interesserer mig for. Men hvis jeg tager til familie arrangementer, så snakker jeg ikke om det, eftersom de ikke er helt forstående.

Hvornår begyndte du at streame, og hvordan? – er det hårdt arbejde at streame? Og hvordan foregår det på din kanal?
Jeg har begået mig meget på Twitch, og for et år siden, der begyndte jeg at streame på dansk. Jeg streamer 3-4 gange om ugen, hvor jeg har en fast tidsplan. Det kan godt være lidt besværligt dog, da man nogen gange skal sige nej til arrangementer med vennerne, da jeg er live om aftenen. Men det som jeg synes er hårdest, er at der er mange, som forventer noget af mig, og når man også er online på mange sociale medier, så skal der også opdateres en del. Heldigvis har jeg ikke så mange haters, så mine følgere er derfor super casual, og vi har det bare fedt sammen. Jeg tager ofte til LAN parties rundt i Danmark, og det kan være hårdt, da man er velkendt. Man skal nogen gange lige træde tilbage, og tage en pause. Men igen, så ville jeg ikke ønske andet, da jeg møder en masse dejlige mennesker!

Nu hvor du spiller meget League of Legends, hvad er det så ved dette spil, du godt kan lide?
Jeg har blandede følelser omkring LoL – Altså jeg er jo stor fan af LoL, men samtidig, så hader jeg det også, haha. Hvis man går meget op i spillet, og spiller med seriøse folk, så synes jeg det er noget af det fedeste. Kan vildt godt lide, at man skal være hurtig, bruge strategi, og spille som et hold. Men det kan også til tider være belastende, da det er velkendt, at der er mange flamers i LoL, altså folk som brokker sig, og endda snakker forfærdeligt grimt til hinanden.

 

Spiller du andet udover League of Legends?
Selvom jeg bruger en del tid på LoL, så spiller jeg CS:GO, Hearthstone, Minecraft og H1Z1.
Jeg spillede engang meget CS:GO, hvor jeg faktisk var kommet i en okay høj rank, men så tog LoL overhånd. Jeg er ikke så god til Hearthstone dog, men synes det er sjovt at spille, og det gælder det samme for Minecraft.

Hvad har gaming betydet for dig og dine omgivelser?
Gaming har betydet meget for mig, og det gør det stadig. Selvom min bror startede min computer interesse, så var der også andre grunde, som gjorde at jeg endte meget foran computeren. Jeg har i min skole tid ikke haft det nemt, og jeg følte mig meget ensom og var ofte ked af det. Da jeg så kom hjem og var online, så mødte jeg en masse, som var interesseret i mig, og ikke var dømmende eftersom vi alle delte den samme interesse. Som jeg nævnte tidligere, så tror jeg det har været svært for min familie, at se jeg var så meget online frem for aktiv. Har dog skubbet deres meninger væk, eftersom at være online har gjort mig til den jeg er idag, og er grunden til jeg stadig er her!

Link til Maries twitch kanal: https://www.twitch.tv/mariewatson