3 Tips til at forbedre dit Gamer Miljø

Tomme coladåser, gamle pizzabakker, uoverskuelige kabler, pladsmangel og meget mere. Det er klart at du ikke får det næste headshot, hvis du mangler plads til at spille ordentligt, og at det i det hele tiden er rodet og ulækkert på dit værelse. Nogle mener, at det er sådan en rigtig gamer bør bo – og det er også sådan størstedelen af alle gamere lever. Men de professionelle gamere har struktur på tingene, og det bør du også have hvis du vil være den næste Johnathan Wendel. Vi giver dig i denne artikel 3 tips til hvordan du kan forbedre dit gamer-miljø, og få lidt mere struktur på tingene, når du sidder og gamer.

1. Ryd op!

Lettere sagt end gjort. De fleste gamere kan have svært ved at få ryddet op og gjort rent i det område de gamer, netop fordi de er så optaget af spillet, og det online community det måtte medbringe. Men det at få gjort rent og ryddet op på værelset kan give mere end man umiddelbart skulle tro.

Ved blot at tage 10 minutters oprydning og rengøring, behøver du ikke at lave mere (naturligvis afhængig af størrelsen af dit “gamer-område”), og det bliver behageligt at sidde foran computerenigen.

Rengøring og oprydning forudsætter eksempelvis:

  • Tørre computerbordet af med en våd klud for diverse madpletter og
    støv (husk også at gøre det inde mellem tastatur, mus og skærm!)
  • Kort støvsugning på gulvet
  • Fjernelse af tomme pizzabakker og coladåser
  • Opvaskning af tallerkner og glas

2. Vælg de korrekte møbler

Det er komplet ligegyldigt om du så måtte have det bedste computerudstyr i verden, hvis ikke du har nogenlunde møblering i dit “gamer-område”.

Hvis du sidder på en alt for lav (eller høj for den sags skyld) stol, er det tvivlsomt hvorvidt du kommer til at få det næste headshot. Ligeledes er det også vigtigt at du har et godt og solidt computerbord.

Skal du ud og investere i et nyt computerbord, kan det anbefales at købe et hæve sænke bord. Med et hæve sænkebord kan du fleksibelt ændre positionen af bordet således at du får bevæget dig lidt. Derudover kan du naturligvis også hæve bordet i en sådan grad, at du kan stille dig op, og ikke har behov for en stol. På den måde kan du få en form for motion samtidig med, at du får mulighed for at game!

Hvis du samtidig skal have en kontorstol, kan det i høj grad anbefales at købe en ergonomisk kontorstol! En ergonomisk kontorstol er en stol, som tager hensyn til din krop og særdeleshed ryg. Så hvis du i forvejen har lidt ondt i ryggen, kan det virkelig anbefales at købe en ergonomisk kontorstol. På Primabolig.dk kan du finde nyttig information om ergonomiske kontorstole.

Det kan næsten ikke understreges nok, hvor meget du skal fokusere på komforten, når du sidder ved en computer flere timer af gangen – så derfor er det uhyre vigtigt, at du ved hvodan du vælger en ordentlig gamer stol.

3. Organiser ledninger og kabler med kabelskjulere

Flyder dine ledninger og kabler? Så er det tid til at der bliver organiseret og struktureret lidt på det med kabelskjulere! En kabelskjuler er en skjuler, som udover naturligvis at skjule kablet bedst muligt også kan organisere det ordentligt.