Hay Day Tips and tricks

10 Hay day Tips & Tricks

Ønsker du en fordel over for dine venner? Så læs med her og få 10 gode Hay Day tips og tricks!

Hay Day er et af de allermest populære app spil nogensinde. Det har haft ligget og domineret i top 10 i uendelig lang tid. Det er Supercell som står bag Hay Day, som blandt andet også står bag ved Clash of Clans.

Læs også:  Clash of Clans Snyd.

Men lad os bare hoppe ud i det. Men hov, hvis du ikke allerede har Hay Day app’en, som kan du hente den lynhurtig. Du skal bare gå ind i app store (apple) eller Play Store (Android) og hente Hay Day. Hay Day er fuldstændig gratis, men som mange andre Free To Play spil, kan du selvfølgelig købe ekstra ting inde i spillet, hvis du gerne vil hurtigere frem.

Personligt er jeg mest til at holde en lille balance i Free To Play spil, hvor jeg primært spiller gratis, men bruger også penge en gang i mellem, ikke så meget for bonus tingene, men mere for at man dermed også støtter udviklerne. Husk, at de skal også leve.

10. Lav penge hurtigt

Uden penge kommer man ikke langt. Hverken i det rigtige liv eller i F2P spil som Hay Day er. Der er ingen gylden vej til at få hurtige penge, der er ingen måde lige at spille lotto og dermed være heldig at vinde. Men der er dog ting som du kan gøre, som giver dig flere penge.

Hvede, hvede, hvede (Wheat i Hay Day).
Hvis du gerne vil hurtig til penge, så plant hvede igen og igen. Alle steder som du har mulighed for det.

Når du har en del hvede marker, kan du hurtigt få en mængde som gør at du løbende kan sælge en del. Det kan dog hurtigt blive ret trivielt og kedeligt, da du begrænser dit spil ret meget i forhold til at bygge andre ting.

Men du kan altid starte ud med at plante en masse hvede og derefter sørger for at købe mere land, plante mere hvede og når du føler at du har nået et punkt hvor du har en fornuftig indtjening, så køb mere land igen og påbegynd spillet med andre marker mm. der.

9. Diamanter – Livets kerne

Selvom at få en masse penge i spillet er vigtigt, er der dog en “valuta” som er langt mere værd. Det er selvfølgelig diamenter.

Du kan enten købe en masse diamenter, hvis du ønsker at bruge penge og dermed støtte udviklerne lidt. Jeg vil hvert fald foreslå at bruge lidt penge engang i mellem, hvis du er glad for Hay Day og ønsker at det bliver bibeholdt.

Men her er et par måder, hvor på at du kan få gratis diamanter:

  • Hver gang at du kommer i level, får du gratis 1-2 diamanter.
  • Hvis du følger Hay Day på Facebook, får du 1 diamant.
  • Hvis du logger ind med Facebook i Hay Day app’en får du 5 diamanter.
  • Når du kommer længere i spillet, så kommer der udfordringer, hvor du får diamanter løbende ved at udfører dem.
  • Der er diamanter i “Mystery” kasser, så hold øje med dem når du logger ind.
  • Hvis du finder en film billet, så kan du vælge at se en trailer for en film på 30 sekunder cirka, som gør at du får en diamant, plus at Super Cell får reklame penge. Ren Win Win.
  • Sidst, men ikke mindst, når du kommer til level 24 får du en god bunke diamanter ved at mine, men du skal altså i level 24 først.

8. Avis Hay Day Tip

Du har sikkert bemærket aviser liggende rundt omkring i spillet og ikke tænkt videre over det. Men det er faktisk en rigtig god måde at tjene lette penge på.

Husk, du kan faktisk stjæle andre spillers aviser også – Så du kan sagtens være en rigtig led satan og sørge for at andre ikke får samme mulighed løbende. Men husk, at de kan gøre det samme mod dig.

7. Stress ikke med at sælge ud

Man kan hurtigt komme ud for at man står i en situation, hvor man mangler penge og der er nogle købere klar, men som betaler underpris. Tag dig tid til at vente til rette bud. Følg eventuelt råd nr. 9, i forhold til at ikke at stå i en situation, hvor du virkelig mangler penge og ikke har nogle indtjenings muligheder.

En af de bedste måder som jeg har observeret, er ved at bruge vej side butikkerne og sælge der, da de tid og ofte giver bedre priser.

Husk at Hay Day forsøger at lave et øko system, som betyder at hvis der er højt udbud efter en varer, så stiger prisen også på den vare automatisk. Og Vice Versa, den anden vej.

6. Udnyt tiden om dagen / natten

Udnyt din tid bedst muligt. Og sørg for at planlægge godt og grundigt. Så inden du hopper i seng, så plant nogle ting som tager mange timer at blive færdigt. Hvorimod hvis du sidder og har god tid, så plant hvede eksempelvis.

Altid tænk lidt frem, når du sidder og spiller. Vil jeg komme til at spille om 1 time igen? Eller måske først om 8 timer?

Plan efter, hvornår du spiller.

5. Få nye tilbud i avisen

Tit og ofte vil man desværre ikke kunne bruge de tilbud som ens avis tilbyder en, men der er faktisk en lille vej udenom det og få nye tilbud, som måske passer mere til en lige nu.

Bemærk, det er ikke hver gang at dette virker.

Men ofte vil det virke at lukke Hay Day helt ned og åbne spillet igen, og så får avisen nye tilbud.

  • På Iphone, så sørg for at dobbelt klikke på Hjem knappen, således at du kan lukke Hay Day helt ned.
  • På Android, skal du ind under opgave håndtering og slukke Hay Day helt ned.
  • Den nemme måde for begge, er at genstarte din telefon.

4. Fornuftig balance – Vedligehold dine marker

Hvis du først begynder at sælge alle dine afgrøder for hurtigt, ender du med at være nød til at skal købe dem tilbage for dobbelt så mange penge. Så sørg altid for at have lidt på lager hele tiden. Så du aldrig skal ud og “akut” købe.

3. Spil løbende

Der er mange måder at spille spil som Hay Day, nogen tager det mere roligt og spiller kun en gang imellem. Men som mange andre spil, så er det en selvfølgelig at jo mere tid som du bruger på det, jo hurtigere vil du komme op.

En måde er eventuelt at installere Hay Day på computeren, så du dermed kan sidde løbende og små spille lidt, når du alligevel sidder foran computeren.

Men en måde, hvor på du hurtigt kan tabe er ved at glemme helt og spille. Dine marker dør og du kommer så langt bagud, at spillet faktisk ikke er sjovt mere.

Hay Day er lavet til at det automatisk spiller konstant, så selvom at du ikke spiller, så spiller spillet “videre” af sig selv. Så der er stadigvæk gang i din mark, selvom at du ikke er tilstede.

2. Få skattekisten!

Der er løbende skatte kister i Hay Day. For at finde dem skal du lede rundt på andres farme efter en værktøjs kasse. Hvis kisten er låst, så skal du klikke alle steder undtagen på “X” knappen, derefter gå til en anden farm og find den samme skatte kiste.

Hvis skatte kisten er ulåst, så tag skatten indeni og så gå tilbage til den forrige farm med den låste kiste, og så prøv at åbne den igen. Hvis det ikke virker i første forsøg, så prøv igen. Kan kræve utallige forsøg nogen gange.

1. Hold øje og nyd Hay Day

Sidste råd her fra, er at tage den med ro. Pas på med at bruge alt for mange timer på Hay Day, da det hurtigt kan blive utroligt vanedannende, så kan hurtigt kan tage sig selv i at være utrolig asocial lige pludselig. Så tag den med ro og spil når der er tiden til det.

Sidst men ikke mindst, sørg for at holde godt øje, der er tit og ofte en masse gratis ting som ligger rundt omkring. Så kan godt betale sig at bruge tiden til at holde øje på andres farme.