Kan det lade sig gøre at spille Hay day på pc? Jeps det kan det!

Nogen gange kan det være lidt trivielt at spille på sin telefon eller tablet hele tiden, nogen gange kan det bare være hyggeligere at spille på computeren. Kan også gøre tingene lidt nemmere engang imellem.

For at spille Apps på computeren, kræver det dog at du henter en såkaldt *Emulator, som kan gøre en kopi af en Android telefon / tablet direkte på din computer

Sådan spiller du Hay Day på computeren:

  • Hent og installere Andyroid.
  • Hvis du kommer fra Apple produkt, så læs herunder, ellers gå videre til næste punkt.
    • For at hente Apps, kræver det at du opretter en Google konto.
    • Bemærk, at det kan være at det er et krav, at du opsætter kredit kort på kontoen. Men bare rolig. Hay Day er jo gratis at hente, så medmindre du direkte henter købe apps, så er du sikker på ikke at bruge penge.
  • Opsæt Andyroid (Fungerer som normale Android telefoner). For Apple folk burde det alligevel være lige til.
  • Når du er færdig, skal du hente Hay Day fra PlayStore.
  • Log ind med dit brugernavn og kodeord.

For at kører apps på computeren, installere man denne Emulator Andyroid, som faktisk genere en Android enhed på ens computer. Husk i det at man faktisk skal logge ind på Hay Day, så gemmer den automatisk dit gemte spil.

Kan du ikke få din farm frem?

Hvis du har problemer med, at få adgang til din farm, kan du læse omkring Hay Day Recovery her og om hvordan du anskaffer den. Så er du hvert fald sikker på at kunne komme til din farm uanset hvad.

About The Author

Hjemmeside Ansvarlig

Matias arbejder som IT koordinator og tidligere Hardcore World of Wacraft spiller. Igennem tiden har Matias spillet op til flere spil på et højere plan såsom: Dota, Counter Strike, World of Warcraft. Derfor er hans interessefelt helt sikkert MMO spil, men han holder sig heller ikke tilbage fra en god skydekamp - Indtil han mister sin tålmodighed. Matias er ejer af GabbleGaming.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.