Clash of clans snydekoder

Clash of Clans Snydekoder

Er du ligeså vild med gode strategi spil som vi er her hos GamerGuru? Vi er især vild med Clash of Clans.

Clash of Clans er et af nutidens mest populære strategi spil til Android/Apple. Til dem som kender Travian, minder Clash of Clans en smule om det. Det handler groft om at bygge sig stærk, få en god hær, erobre og stjæle ressourcer fra de andre landsbyer og sidst men ikke mindst, lave nogen gode klaner, hvor du kan få et godt fællesskab igennem.

Men hvad nu, hvis man elsker Clash of Clans, men hader den ulidelig ventetid? Jamen, så har vi hjælpen til dig. Vi har nemlig samlet nettets mest populære Clash of Clans snydekoder.

Gratis Gems for Clash of Clans

Der er ingen officelle Clash of Clans Snydekoder, hvilket vil sige at det handler mere om god strategi og god tålmodighed. Hvis der er nogen som tilbyder dig gratis gems mm. så lad vær og tro på dem, og lad for guds skyld vær med at give dit brugernavn/adgangskode væk. Der er en del som prøver at hacke spillet, for på den måde at komme hurtigere frem, men lykkes dem aldrig rigtigt.

Der er selvfølgelig muligheden i forhold til at bruge en masse penge, for at komme hurtigere frem, men ellers er det bare et spørgsmål om at væbne sig med god tålmodighed og bruge lidt tricks her og der.

Gratis Eliksir

For at denne kode virker, kræver det følgende:

  • Barracks bygningen (Level er ligegyldigt)
  • Army Camp (Level er ligegyldigt)
  • Laboratory (Level er ligegyldigt)

Først skal du vælge en trop som du vil opgradere i Laboratory. I dette eksempel tager vi en Wall Breaker.

Når tiden er ved at udløbe på denne opgradereringen, så fyld din army camp op med tropper (Hvilke slags er ligegyldigt, så længe den bliver fyldt op)

Så skal du fylde din Barracks op med den trop, som du valgte til at starte med. I vores forsøg er det Wall Breaker.

På grund af at du har fyldt din Army camp, bliver dine tropper siddende i din Barrack.

Når opgradereringen er fuldført, skal du sælge alle dine tropper tilbage, som i vores forsøg er Wall Breakerne, som der sad i Barracken.

Voila! Du har nu fået  den opgraderede eliksir omkostning, i stedet for prisen, som du oprindeligt be

Eliksir Glitch

Ikke alle, som denne kode virker for!

Gå ind i din Barrack og hold din finger på en tilfældig trop. Imens du holder fingeren på troppen, skal du hurtigt flytte fingeren over til minus knappen. Det skal gøres hurtigt og kan gøres op til flere gange. Det skulle meget gerne give lidt mere eliksir.

Mest effektive angrebs strategi (Hvis du er Silver eller under)

Smid et par Giganter i hovedet på fjenden, så fjendens forsvar har travlt med at skyde på dine giganter.

Nu skal du tilsætte nogen Wall Breakers ved siden af giganterne, så de kan lave et hul til dine giganter.

Til sidst skal du tilsætte nogen Archers og nogen Wizards ved siden af basen.

Hvis dette bliver gjort korrekt, er du næsten 100% på at vinde kampen!

Mere plads til at bygge på

Hvis du har kort tid tilbage på en bygning, eller en opgraderering så kan du placere det på en plads, som du ikke ejer og bygningen vil færdiggøres der og du vil have mere plads til andre ting.

Angreb er det bedste forsvar

Når du begynder at spille, skal du vurdere om du er en offensiv eller defensiv spiller. Hvis du ikke har meget tid, og heller vil fokusere på din by primært, så skal du spille defensiv, så byg en masse forsvars tropper mm. Hvis du er mere til at angribe en masse fjender og blive frygtet i nabolaget, så skal du bygge offensivt. Dette betyder at angribe hele tiden, og sørge for at holde fjenderne nede.

Brug skjoldene på den rigtige måde

Hvis din by bliver 40% ødelagt, eller hvis dit rådhus bliver ødelagt så for du 12 timers beskyttelse i spillet. Dette betyder at fjenderne ikke kan angribe dig i 12 timer. Hvis 90% af din base bliver ødelagt før du 4 ekstra timer. Men hvad skal du bruge dette tid til? En ting er 100% sikkert, lad vær med at angribe. Fordi hvis du angriber, så mister du dit skjold, og så kan du ligeså godt vinke farvel. Fokusere på dine ressourcer og dine forsvars tropper og bygninger. Sørg for at du er klar til det angreb, som med garanti kommer igen når skjoldet er væk.

Byg strategisk

Den primære strategi i Clash of clans er at bygge strategisk. Jo bedre du har bygget, jo sværer er det for fjenderne at komme til dine bygninger. En af de bedste strategier, er at bygge så mange vægge som muligt, rundt omkring dine primære bygninger (Se billedet forneden)

clashofclans-center

 

Mangler vi nogen tips og tricks eller Clash of Clans snydekoder på listen? Eller har du bare lyst til at have nogen at spille med? Så kan du skrive i kommentar feltet under artiklen.