Paragon – Nyt MOBA på vej til PS4 & PC

Nyt blod.

I løbet af den sidste måned har Epic Games frigivet nogle temmelig sprøde karakter designs, men ikke afsløret hvilke projekt karaktererne stammer fra. Det er endelig nu slut med hemmelighedskræmmeriet, for på den just afsluttede Playstation Experience løftede Epic Games sløret for, hvad de har gået og arbejdet på den sidste rum tid. Et nyt MOBA til PS4 og PC så således dagens lys, sig pænt goddag til Paragon.

At Paragon udvikles til Playstation er i og for sig lidt uden for normalen, bevares vi havde det relativt succesfulde Guardians Of Middle-earth til ps3, men udover det har det være sparet, med MOBA udgivelser til konsollerne. Hvad mere er, er at Paragon er et tredje-persons MOBA. Epic Games går altså imod de gængse konventioner og forsøger at give spillere og fans af genren noget lidt nyt og nyt kan vi heldigvis aldrig får nok af.

Foreløbig er der ikke mange informationer, dog ved vi at udgivelsen er sat til hen imod slutningen af 2016, med en planlagt beta hen over sommeren, Paragon er altså ikke lige på trapperne, men det er altid godt, at have lidt at glæde sig til.

Se gameplay traileren nedenfor.