Et samarbejde mellem Sony Computer Entertainment og Samsung Electronics vil i løbet af det første halve år af 2015 gøre det muligt at spille PlayStation spil direkte fra dit Samsung Smart TV!

I 2015 Vil du kunne hente appen PlayStation Now. En app som gør at du kan spille udvalgte PlayStation 3 spil direkte på dit Smart TV, spillet vil blive streamet fra skyen, så det ikke behøver at tage plads på dit TV. For at kunne benytte dig af appen og de spil som vil blive udbudt til, skal du bruge en Dualshock 4 controller som vil blive solgt separat.
Med PlayStation Now appen vil det være muligt at få trophies og spille mulitplayer, ligesom når du spiller med en almindelig konsol. Det vides endnu ikke om dine medspillere også skal benytte sig af den samme service eller om de kan spille via deres PLayStation 3 eller PlayStation 4.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.