RISK til Playstation og Xbox er nu muligt med Hasbro Game Channel. Så nu er det slut med at sidde mast rundt om et lille bord, smid brættet op på tv’et i stuen og kæmp mod dine venner!

RISK har fået sig en lille ansigts løft i sammenhæng med udgivelsen i pakken fra Hasbro. Brættet som du spiller har fået et mere morderne look i forhold til det gamle verdens kort, dine militære enheder har fået sig en opgradering så de passer ind og så har spillet fået sig et par 3D effekter.


På trods af de forskellige opgraderinger, skal du ikke være nervøs for at skulle lære et helt nyt regelsæt. Denne version af Risk følger regelsættet fra 2010.
Spillet tillader 1-5 spillere, og en multiplayer funktion som kræver minimum 2 spillere. Med hensyn til specs, skal du blot sørge for at have 2GB ledig resten er jo allerede i din konsol.

Har du endnu ikke set traileren til den nye og forbedrede udgave af Risk, kan du se den her!

RISK fungerer til både Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 og fås fra 109 kr.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.