Yousee og Playstation+

Alle nye Yousee kunder som tegner et abonnement på henholdsvis 60 eller 100 Mbit internetforbindelse, får et fuldt års playstation+ medlemskab oven i hatten.

”Med den viden, vi har om danskernes brug af deres bredbåndsforbindelser, kan vi gå ind og skræddersy pakker, der støtter op om de aktiviteter, de foretrækker. Det giver os et forspring rent konkurrencemæssigt. Vi tror på, at tiltaget vil gøre vores høje hastigheder mere attraktive og få flere kunder til at rykke fra vores lave hastigheder over på de hurtige. Samtidig er det med til at statuere vores position på markedet som bred indholdsudbyder, der tilbyder både film, musik og e-bøger, og nu også online-spil.”
siger Jens Raith, direktør for YouSee Bredbånd

Som bekendt åbnes der hver måned op for mindst 2 spil, til fri download for alle PS+ medlemmer. spil som Crysis 3, Batman: Arkham Asylum, Payday 2, og Trine 2 har alle tidligere været tilbudt, til stor glæde og fornøjelse for os spillere, og det ser ikke til at Sony har tænkt sig at skrue ned for kvaliteten af spil foreløbig. Er man den heldige ejer, af både en playstation 3 og playstation 4, måske endda også PS Vita, er der således yderligere incitament for at blive medlem, da det er minimum 2 spil til hver maskine der åbnes for, i begyndelsen af hver måned.

Så har du tumlet med tanken om hurtigere internet, er der nu en svært god grund til at gøre noget ved det.

Fakta:

  • PlayStation Plus er en abonnementstjeneste, der giver mulighed for online multiplayer-spil – dvs. at man kan spille mod f.eks. ens venner online.
  • PlayStation Plus giver adgang til eksklusive PlayStation Network-funktioner og særlige tilbud: f.eks. gratis download af min. to spil om måneden, PlayStation App, forbindelse mellem flere enheder og deling, som understøtter online-spil, adgang til beta-versioner af udvalgte spil, samt adgang til den nye funktion Share Play.
  • Nye YouSee-bredbåndskunder, der køber en 60 eller 100 Mbit-bredbåndsforbindelse, får glæde af samarbejdet.