Star Wars: Battlefront første DLC

Lækkerier i vente.

Sløret er løftet for hvad vi kan forvente af den kommende portion DLC til EA’s monster hit Star Wars Battlefront. Udvidelsen vil være tilgængelig for alle 8. December og tilgængelig allerede 1.December, altså en uge før, for folk som inden udgivelsen forudbestilte spillet. DLC’en inkludere bl.a 2 nye baner, en helt ny gamemode og som en ekstra bonus er udvidelsen ganske gratis.

De to nye baner vil foregår på planeten Jakku og på trods af at kampene du er en del af, udspiller sig 29 år før begivenhederne i den nye film, som har premiere i biografer verden over næste måned, vil der være en forbindelse og således sætter kampene her, altså muligvis scenen for, hvad vi kommer til at opleve i Star Wars: The Force Awakens. Den nye Game mode kaldet Turning Point Består af op til 40 spillere. Det er en såkaldt checkpoint kamp, dvs det er op til den ene side, Rebellerne, at kæmpe sig gennem checkpoints for at nå enden og det er naturligvis imperiets opgave at holde jer for porten.

Skal vi tro på EA er det heller ikke sidste gang at Battlefront får gratis DLC. Der vil nemlig angiveligt løbende blive frigivet både baner og star cards (våben kort) ved siden af almindelige betalte udvidelser. Således vil det være muligt engang i 2016 at købe sig til et Season Pass og på den måde spare penge på kommende betalte udvidelser, af hvilke der foreløbig er fire planlagt.