Nu behøver du ikke nøjes med at spille Rocket League når du sidder foran skærmen. En legetøjs producent som ellers bedst er kendt for at lave miniature film og tegneserie figure har valgt at prøve sig med det populære Rocket League.

I løbet af foråret 2017 vil du få chancen for at købe bilerne du kender fra Rocket League. Til bilerne vil det også være muligt at købe en bold så du kan spille Rocket League med dine venner, selvom strømmen svigter! Bilerne er udstyret med en lille optrækkelig motor, og nogle af dem vil have en kode som du kan indløse online for trails og wheels.

Otte forskellige biler vil det være muligt at vælge i mellem når legetøjs serien blivet lanceret i løbet af de næste måneder. Du kan se dem alle på billedet her over, og skulle du have glemt navnene er det; Octane, Dominus, Masamune, Hotshot, Grog, X-Devil, Merc og Backfire.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.