Rocket League er ved at nå sin ende af det andet år på markedet, og det lader til at spillet formår at holde sit salg og popularitet ved lige.

I løbet af de snart to år spillet har været ude, er der løbende kommet små opdateringer som har bragt nye baner og biler til spillerne, og det har selvfølgelig noget at sige i forhold til at holde sine fans til.
Skal der nogle tal på bordet, så har Rocket League:

  • 10,5 millioner solgte kopier
  • 29 millioner registrerede spillere
  • 7 millioner aktive spillere den seneste måned

Trods spillets popularitet og dets to år på markedet har udviklerne hos Psyonix som står bag spillet, udtalt sig at der ikke er et Rocket League 2 på vej.

Why would we want to take this huge community that we’ve already built, that’s still growing, and say, ‘What you’re playing now is going to be irrelevant in 12 months. Our goal was to keep making Rocket League better and better so that we don’t lose any of the people that want to play – Psyonix Vice President Jeremy Dunham

Der bliver stadig arbejdet på nye måde at udvikle det eksisterende spil på, og Psyonix har ingen planer om at udgive et nyt spil så længe at det nuværende stadig er godt i gang med at opbygge et community og interessen er stadig høj blandt spillerne.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.