PS+ afsløret for November

Sløret er løftet for månedens Ps+ November spil fra Sony og især for Playstation 3 brugere ser denne måned, ekstra sprød ud. Lidt mindre sprødt er det for PS Vita, da Invizimals umiddelbart er det første spil i serien, udgivet i 2009 til PSP og ikke det nyeste Invizimals: The Alliance fra 2013 til PS Vita.

 

The Walking Dead Season 2 (Ps4)

the-walking-dead-season-2-article-banner I efterfølgeren til Tell Tale Games anmelder roste og fan-afholdte The Walking Dead, følger vi Clementine, den unge pige med det krøllede mørke hår og de ligedele    varme og bedrøvede øjne. Verden er stadig fyldt med zombier, bad guys, sort uheld og halvgennemtænkte planer og det er op til dig at få Clementine sikkert igennem hele moradset. Har spillet første sæson, eller udvidelsen 400 Days, influerer dine valg der, naturligvis situationen i sæson 2. Hvem klarer den, og hvem bukker under?

 

 

Magick 2 (Ps4)

PrszYWPMJEK4.878x0.Z-Z96KYq på trods af sit tilforladelige udseende og humoristiske karakterer, er Magick 2 ikke for børn. Sværhedsgraden er skruet op, og skal du gøre dig forhåbninger om at komme langt i spillet, anbefales det er du tager en ven eller 3 med, bare for at være på den sikre side. Fyldt med utallige magiske angreb at lære, våben at finde, dragter at unlock og challanges at slå, har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu, til at dykke ned i Magicka 2 og sprede lidt kaos og lidt kærlighed.

 

 

Dragon fin soup (Ps4, Ps vita, Ps3)

DFSI_5Det kan være svært at præcisere hvad Dragon fin soup, er for en størrelse. Det er et action RPG, det er turn-based kampe og spillet er et såkaldt rouge-like, dvs fyldt med tilfældige elementer, så som hvordan verdenen er bygget op, hvilke fjender risikere du at møde og hvilke ting finder du, ændre sig hver gang du starter et nyt spil. Når det er sagt, så kontrollere du i første omgang Red Robin, dusørjæger, charmerende og hamrende alkoholiseret. Hvor eventyret ender, er ikke til at sige, men turen derhen bliver bestemt ikke kedelig.

 

Mass Effect 2 (Ps3)

mass-effect-2-2025 Mass effect behøver vel næppe nogen nærmere introduktion. Du tager kontrollen over Kommandør Shepard, som efter et fatalt bagholdsangreb i slutningen af Mass Effect 1, bringes tilbage til live. Shepard må nu kæmpe hårdere end nogensinde før og med allierer sig med nye venner og gamle fjender i håbet om at stå en chance mod det mørke som truer med at ende alt liv som vi kender det.

 

 

 

Beyond good & Evil (Ps3)

BGE_Hero2 I første omgang udgivet til Playstation 2 helt tilbage i 2003 og senere opdateret og genudgivet til xbox 360 og playstation 3 i 2011. Rumvæsner planlægger at overtage jorden, og det er op til dig og den modstandsbevægelse du er en del af, at stoppe dem. Spillet solgte desværre dårligt, på trods af at være enormt kritiker rost og formåede endda at blive nomineret til Game Of The Year. Skal man tro på alt hvad man hører, er der en efterfølger på vej, men om den nogensinde ser dagens lys, er desværre tvivlsomt.

 

 

Invizimals (PS vita)

large Invizimals er playstations egen pokemon. Det handler om at fange monstre, kæmpe med dem, mod dem, udvikle dem og til sidst blive den største invizimals mester, verdenen nogensinde har set! Det lyder rigtig meget som pokemon, men konceptet er også meget lig.