The Elder Scrolls: Morrowind står til udgivelse den 6. juni 2017, og du har mulighed for at bestille det allerede idag. Ved at forudbestille får du mulighed for at modtage udstyr som ellers ikke vil være tilgængeligt.

Når Morrowind lanceres vil det være muligt at vælge i mellem fire forskellige pakker: Standard Edition, Upgrade Edition, Digital Collector’s Edition og Physical Collector’s Edition. Men hvad de indeholder er endnu ikke helt sikkert. Til gengæld har vi fået en oversigt over hvad du kan få ud af at forudbestille Worrowind! Forudbestiller på Elder Scrolls: Worrowind vil du få “The Discovery Pack” som indeholder:

  • Ekslusivt Warden kostume – passer til alle klasser, og matcher det du kan se i traileren.
  • Dwarven War Dog – et unikt in-game kæledyr.
  • Skattekort – skab dig selv et overblik over hvor Wardenfell’s skatte er gemt.
  • Dwarven Crwon Crate – En speciel crate hvori der er mulighed for at få mounts, pets, kostumer og meget mere. Selvfølgelig i bedste dværg-stil.
  • Experience Scrolls – Boost dig selv med 50% ekstra experience i to timer.

About The Author

Redaktør

Far til to og så er jeg uddannet indenfor salg, marketing samt finans og arbejder til dagligt som sagsbehandler. Når skemaet tillader det bliver der spillet RPG eller Moba. Når internettet fejler bliver det også til lidt Warcraft 3 eller Age of Empires 2.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.