Playstation+ afsløret for maj

I slutningen af april måned kunne vi bringe nyheden om at playstation+ spillene for maj måned muligvis var blevet afsløret for tidligt. Desværre har der ikke været meget hold i de rygter og de faktiske spil, i en helt anden boldgade. Ejerer af en Playstation 4 bliver endnu engang spist af med en håndfuld indie spil, om end nogle populære og interessante nogle af slagsen.

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition (PS4)

guacsuper Guacamelee har tidligere været at finde på listen over ps+ til playstation 3 og fås nu i en opdateret version til playstation 4. Det er en 2D action platformer, i stil med februars ps+ spil apotheon. Meget inspiration til spillets overall feeling og gameplay er hentet fra den mexicanske lucha libre wrestling kultur, og står klart som et af de mest interessante spil på listen denne måned.

 

 

 

Ether One (PS4)

ether-one-review Fri for action og den konstante frygt for at en fjende venter rundt om hvert hjørne, er Ether One en, i højere grad, afslappende oplevelse. Spilleren befinder sig i en mystisk by, som efter alt at dømme, har flere hemmeligheder end hvad man umiddelbart bliver foranlediget til at tro, og med lidt snilde, en håndfuld gå på mod og sans for detektiv arbejde, er det op til dig at afsløre dem. Har du hvad der skal til?

 

 

 

The Unfinished Swan (PS4 | PS3 | PS Vita)

maxresdefault Intet er fra starten klart i The Unfinished Swan, istedet er det op til spilleren selv at finde hoved og hale i hvad der foregår. Spillet var en succes da det udkom tilbage i 2012 fik en, endog, meget positiv modtagelse af både spillere og spil anmeldere. ligesom Ether One er dette ikke et action brag af et spil, hovedfokus er i stedet lagt på udforskning og spillerens egen evne til at leve sig ind i verdenen den verden som udvikleren Giant Sparrow, så mesterligt har kreeret.

 

 

 

Race the Sun (PS4 | PS3 | PS Vita)

Race-The-SunDer er ikke meget at sige om Race The Sun, et minimalistisk spil, hvor det handler om at komme i mål inden solen nedgang. fokus har været på feeling og atmosfære frem for alt andet.

 

 

 

 

 

Hohokum (PS4 | PS3 | PS Vita)

indexFri for klart kommunikerede og alt overskyggende mål, er målet i Hohokum ligesom andre spil på denne liste, at udforske og opdage verdenen i takt med at man bevæger sig stædigt frem af mod det ukendte. Hohokums verden er beboet af små væsner som alle kan være med til at åbne op for nye hemmligheder, hvis de bringes til det rigtige sted. Spillet soundstrack fortjener også et par rosende ord, da det er tydeligt hvor meget energi der er lagt i at få alt til at lyde indbydende og legerigt.

 

 

 

Murasaki Baby (PS Vita)

index wqw Murasaki baby, foregår i et, i sandhed, mærkværdigt univers. alt er drømmeagtigt og ikke nødvendigvis på den gode måde, da nogle af scenarierne og spillets karakterer er, som hevet ud af et et ungt barns mareridt. Du tager kontrollen over en lille pige, som på mystisk vis er havnet i denne verden, og med håbet om at vende hjem hurtigst muligt er det op til dig at navigerer dette univers af mystik, gåder og venlige monstre. Murasaki Baby skal opleves for at forstås, da ord ingen retfærdighed kan gøre det.