Playstation+ afsløret for juni

 

Metal Gear: Ground Zeroes (PS4)

Metal-Gear-Solid-Ground-Zeroes-WallpaperHvad kan man sige om Metal Gear: Ground Zeroes, som ikke allerede er sagt. Hidejo Kojima’s eget hjertebarn. Timingen kunne heller ikke være bedre, sagaen om Big Boss når sin konklusion til september om mindre end 3 måneder når MGS: The Phantom Pain, langt om længe udkommer. Der er også god grund til at dykke ned i Ground Zeroes, forlydende er at man derved opnår en fordel over andre spillere i Phantom Pain.

 

 

Skull of the Shogun: Bone-a-fide edition (PS4)

indexEt fremragende charmerende spil, med passende mængder taktisk dybde, og en multiplayer mode at gå løs i. Byg din egen hær ud, og fryd dig når din hær vokser i styrke for hvert fjendtligt kranie de spiser. Når du er træt af at stæve løs på computeren, kan du kaste dig ind i online delen, og kæmpe om ære og værdighed.

 

 

 

Futuridium EP Deluxe (PS4/Vita)

Futuridium EP Deluxe_20141001225120 Et temmelig syret lille spil, som på mange måde kan sammenlignes med sidste måneds PS+ spil, Race the Sun. Her er dog et par ting til forskel, ikke mindst det meget farverige udtryk. spillet emmer af retro og passer perfekt på en konsol som PS Vita, med det hurtige gameplay, lækre beat og portion-størrelses baner.

 

 

 

Super Exploding Zoo (PS4/Vita)

3704327 Rumvæsner har invaderet den lokale zoologiske have, og det er op til dyrene selv at beskytte det, de holder allermest af, deres æg, naturligvis.
Dyr, mennesker inklusive, er ganske givet ikke altid lige kløgtige og det må tilskrives svækket intelligens, at dyrene i denne zoo, beslutter at den bedste måde at kæmpe tilbage på, er ved at løbe hovedførst ind i rumvæsnerne for straks efter at eksplodere, i håbet om at tage et rumvæsen med i graven. Spillet kan virke en smule simpelt, og det er lang tid om at ordentligt at komme i gang, men det er værd at vente på, hvis man kan sætte pris på hvad det tilbyder.

 

 

Call Of Juarez: Gunslinger (PS3)

call_of_juarez_gunslinger_42013’s Gunslinger har fundet vej frem til denne måneds PS+, og det var vel også blot et spørgsmål om tid, før vi så det introduceret. Et temmelig ligetil FPS med våben at vælge i mellem, cowboys at skyde hatten af og pistol kampe at vinde med ligedele revolver skud og fornærmelser.

 

 

 

Cloudberry Kingdom (PS3)

1280x720-LsSIndbegrebet af “nemt at lære, svært at mestre” er Cloudberry Kindgom et spil som gør en dyd, ud af at at komplicerer livet for spilleren. banerne er tilfældigt genereret og sikre udfordringer og tvinger dig til at kæmpe for hver eneste sejr på de højere sværhedsgrader, oveni hatten er der multiplayer, som om spillet ikke var frustrerende nok, uden 3 andre tosser.